Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
slijedi kazna

Uefa pokrenula istragu: Hrvatska optužena za rasizam i nerede na San Siru

Hrvatska - Italija
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
18.11.2014.
u 16:45

Konačnu odluku Uefa će donijeti 11. prosinca

Uefa je pokrenula stegovni postupak nakon nereda na utakmici Italije i Hrvatske na San Siru, stoji u priopćenju krovne europske nogometne organizacije.

Italiju će teretiti zbog paljenja baklji dok Hrvatsku očekuje kazna zbog rasističkog ponašanja navijača, paljenja baklji i nereda na tribinama.

Konačnu odluku Uefa će donijeti 11. prosinca, a Hrvatskoj prijeti teška novčana kazna te je moguća i kazna igranja pred praznim tribinama.

>>Vrbanović: To je čisti atentat na hrvatski nogomet

>>Prisjetite se kazni koje je HNS platio zbog divljanja navijača

>>Sramota na San Siru: Hrvatskoj prijeti do 100.000 eura kazne

Foto: Reuters (Ilustracija)

Komentara 83

NE
Neonacionalist
18:56 18.11.2014.

Problem ovih huligana se dade tako lako i jednostavno rješiti u svega pola sata do najviše sat vremena , samo te metode nisu demokratske. Dakle, policija dobro zna tko su ti huligani koji su napravili nerede a isti su ih radili i prije, njih se lipo pokupi u marice, potom ih se odvede na jednu finu ledinu negdje van grada i onda ih se profesionalno ispendreči po propisu tako da im polome sve kosti , to su ionako mlade kosti pa će brzo zarasti , potom ih se prebaci u bolnicu na lječenje a nakon višemjesečnog boravka u bolnici oni će garantiram vam 100% postati dobri, mirni i dragi dečki , a ako netko od njih i nakon tog tretmana nastavi raditi gluposti onda ga se sredi tako da pije na slamčicu do kraja života i nikome više ne može nauditi, može samo gristi slamčicu.

PA
pappmisi
19:17 18.11.2014.

Olujnovrijeme ti i tvoje istomisljenike treba pohapsiti pa u zatvoru lupetajte gluposti dok tucate kamen, Dinamo i Hrvatski nogomet ce slaviti velike pobede, jer nece biti Idiota poput tebe da unistavaju trud i rad drugih.

FR
Freedooom
19:07 18.11.2014.

,,olujnovrijeme,, nece moci sreco moja. Ima nas jos koi volimo hrvatsku a volimo i zivot. Vi koji ste isfrustrirani u zivotu i unistili ste vase Zivote i sada radite nerede da biste dobili trenutak paznje. Zajebali ste se, reprezentacija Nije dinamo. Nastavite li ovako normalni navijaci ce se organizirat i razvalit ce vas. Zasto ovako nesto ne napravite u hrvatskoj. Nemozete jer dobijete po p... Od navijaca koji vole hrvatsku. Bojim se da ovo nema veze sa mamicem, nego je ovo naruceno od krugova koji uporno unistavaju sve sto je uspjesno i koji Vole hrvatsku. I nemojte da se nazivate navijacima! Mnogo bolje vam stoji, propalice, narkomani, nacisti ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije