Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novo priznanje

Uefa Modrića izabrala u najbolju momčad: 'Hrvat je bio odličan!'

Luka Modrić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/10
05.05.2016.
u 18:54

"Hrvat je bio odličan. Vukao je brojne napade zahvaljujući sjajnom prvom dodiru i inteligentnim dodavanjima."

Luka Modrić odigrao je sjajnu utakmicu za Real u pobjedi protiv Manchester Cityja, a danas sa svih strana stižu pohvale na njegov račun. Engleski mediji vole ga još iz razdoblja kada je igrao u Premiershipu, a nakon ova dva dvoboja u člancima izražavaju žaljenje jer takva zvijezda više ne igra kod njih.

Telegraph ga je sinoć proglasio igračem utakmice, a danas je dobio i kompliment od Uefe koja ga je izabrala u idealnu momčad polufinala.

"Hrvat je bio odličan. Vukao je brojne napade zahvaljujući sjajnom prvom dodiru i inteligentnim dodavanjima. Kad je neposredno prije kraja izlazio iz igre, dobio je ovacije cijelog stadiona", opisuje Uefa igru hrvatskog reprezentativca.

U momčadi su svoje mjesto našla još trojica realovaca (Carvajal, Kros, Bale), četvorica iz Atletica (Oblak, Juanfran, Godin i Griezmann) te trojica iz Bayerna (Alonso, Vidal, Alaba). Jedini klub koji je igrao u polufinalu, a nema svog predstavnika u najboljoj momčadi jest Manchester City.

Komentara 4

AN
Andreeejjj
19:48 06.05.2016.

Mali, ljepi Lukec bolji od Zidanea ahahahahahahahaha...molim novinarčiće bar malo više REALNOSTI!!!

PR
prarvat
22:47 05.05.2016.

modrić je solidno odigrao, ali ne izvrsno. ako ga usporedimo s kroosom, prosječno je odigrao i još promašio izglednu šansu. ne treba pretjerivati. u finalu će biti zvijezda

Avatar Ron Burgundy
Ron Burgundy
19:14 05.05.2016.

Ovo je osmi članak s Modrićem u naslovu u zadnja 24 sata... ide li VL na neki rekord? Da uvedete posebnu rubriku za Modrića?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije