Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uvjerljiva pobjeda

UEFA Futsal Cup: Alumnus se plasirao u glavnu rundu

Alumnus
Foto: VL
1/4
30.08.2014.
u 11:24

„Dina Moskva je drugi svijet za nas. To je potpuno drugi, jači i profesionalniji rang natjecanja. Očekuje nas susret s jednim od najboljih futsal klubova na svijetu i sigurno da će biti jako teško"

Zagrebački malonogometni klub Alumnus svladao je danski Kobenhavn i plasirao se u glavnu rundu UEFA Futsal Cupa, koja je na rasporedu potkraj rujna u Moskvi.

Dva dana nakon pobjede nad malteškim Balzanom, momčad Miće Martića svladala je danskoga prvaka Kobenhavn Futsal jednakim rezultatom od 7:2.  U 10. minuti susreta Alumnus dolazi u vodstvo pogotkom Ziberija, a do kraja prvog poluvremena Studenti uspijevaju povisiti vodstvo i na predah otići s prednosti od četiri gola razlike. Drugo poluvrijeme Danci otvaraju pogotkom, ali dobro raspoloženi Alumnusovi igrači nastavljaju sa sjajnom igrom te do kraja utakmice zabijaju još tri pogotka. Po dva gola za Alumnus postigli su Grbeša i Ziberi, a po jedan Đulvat, Capar i Penava.  

Ovom uvjerljivom pobjedom Alumnus je izborio nastup u glavnoj rundi malonogometne Lige prvaka koja se krajem rujna igra u Moskvi. Alumnus u skupini očekuje aktualni prvak Rusije, Dina Moskva, belgijski prvak, Charleroi i najbolja momčad Rumunjske, Deva. 

Dina Moskva je drugi svijet za nas. To je potpuno drugi, jači i profesionalniji rang natjecanja. Očekuje nas susret s jednim od najboljih futsal klubova na svijetu i sigurno da će biti jako teško. Trenirat ćemo i spremati se za ono što nas očekuje, mislim da u susretima s Belgijancima i Rumunjima možemo tražiti svoju šansu, dat ćemo sve od sebe. Sigurno u Moskvu ne idemo na lagani odmor“, rekao je nakon utakmice Alumnusov Sadat Ziberi, koji je svoj rođendan na terenu proslavio s dva pogotka.

Slično razmišlja i Alumnusov kapetan, Matija Đulvat. „Dina je svijet za sebe, klub koji se natječe u jednoj od najboljih liga na svijetu i još je uz to prvak. Bit će teško, ali isto tako se pričalo da će i s Balzanom biti teško, da su im došla razna pojačanja pa smo vidjeli kako je to završilo. Idemo se sada spremiti za Rusiju, dati sve od sebe i napraviti sve što je u našoj moći da uživamo u glavnoj rundi UEFA Futsal Cupa - a da naši protivnici nimalo ne uživaju u dvoboju s nama“, optimističan je Đulvat.

Studenti su svoj prvi ispit položili odličnim uspjehom, kako na terenu, tako i organizacijski. Sada je na redu priprema za nove ispite koji ih očekuju već potkraj rujna.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije