Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kladioničarska najava

U susretima Reala i Barcelone jedno je sigurno - mnogo golova!

barcelona real portal
NPH/Pixsell
Autori: Vecernji.hr, Goal
24.10.2014.
u 14:09

Kada se igra El Clasico nema kočnica niti taktike već nadigravanja i puno golova.

Ne trebate se kladiti, niti posebno pratiti nogomet da biste znali da na utakmicama Real Madrida i Barcelone pada puno golova pa preporučujemo da na vikend listić stavite taj par i opciju oba daju gol za koeficijent 1,50.

Dovoljno je samo pogledati međusobne oglede, u posljednjih 16 su svaki put obje momčadi zabile barem po gol! Posljednji put to se nije dogodilo prije 3,5 godine! Možete odigrati i da će na susretu 'pasti' najmanje tri gola za isti tečaj, a to se dogodilo na posljednjih pet međusobnih utakmica.

Real Madrid ove sezone u prosjeku u svim natjecanjima daje 3,07 golova po utakmici, a Barcelona 2,54. Kraljevima je na Santiago Bernabeuu prosjek još veći, dok Katalonci u gostima mrežu pogađaju točno dva puta.

Činjenica je da Barca ove sezone u Primeri još nije primila niti jedan jedini pogodak, ali niz kad-tad mora stati, a ovo je idealan trenutak. Treba napomenuti i da obje momčadi ove sezone samo jednom nisu uspjele pogoditi mrežu, Real kod Atletico Madrida, a Barcelona kod Malage. Međutim, kada se igra El Clasico nema kočnica niti taktike već nadigravanja i puno golova.

>> Detaljniju statistiku i najavu pogledajte na Goal.com

>> Pogledajte kako Ancelotti iskusno provocira Enriquea

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije