Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAGRIJAVA SE ATMOSFERA

U Split stigli Česi koji će navijati za Hajduk protiv Slovana

Navijači Slavija
Foto: Ozren Maršić
1/6
27.08.2015.
u 12:04

Navedeni trojac je navijač praške Slavije, Hajdukova bratskog kluba pa će večeras dati podršku Splićanima. Česi su stigli u dresovima Slavije, ali sa šalom Hajduka i spremno pozirali ispred grba splitskog kluba

U Splitu se zagrijava atmosfera uoči, kako je to rekao predsjednik Hajduka Marin Brbić, utakmice petoljetke. Splićani se večeras bore sa Slovanom iz Libereca za ulazak u skupinu Europske lige pa navijači pristižu sa svih strana.

Na Poljud su stigla i trojica navijača iz Češke. Ne bi to bilo ništa neobično da ne navijaju protiv češkog kluba. Navedeni trojac je navijač praške Slavije, Hajdukova bratskog kluba, pa će večeras dati podršku Splićanima. Česi su stigli u dresovima Slavije, ali sa šalom Hajduka i spremno pozirali ispred grba splitskog kluba.

Ulaznica za večerašnju utakmicu već odavno nema, a karte se u pretprodaji nude i za sedam puta višu cijenu. Tako je na Njuškalu osvanuo oglas u kojem se za ulaznicu za sjever traži 700 kuna iako je izvorna cijena bila 90 kuna.

>> Poklepović: Hajduk ne smije jurišati od prve minute, to bi bilo pogubno

Komentara 22

SP
Splitsko7
18:16 27.08.2015.

Mladen Turcic lipo ti prezime,pravo mamicevo

SO
sonce
13:01 27.08.2015.

To možeš sanjati, pravi Čeh će navijati za svoj klub. Novinarčiću premalo pznaješ Čehe.

VL
Vlasicki
12:38 27.08.2015.

Najveci,najstariji,najpopularniji , najlegendarniji klub u Hrvata te na svitu i uokolo! Hajduk zivi vjecno!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije