Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
derbi pripao romi

Juveov najgori početak sezone u povijesti: Mandžo nevidljiv, Džeko debitirao pogotkom

Roma - Juventus
Foto: Reuters/Pixsell
1/4
30.08.2015.
u 20:20

Odlično je u derbiju funkcionirala veza Pjanić - Džeko. BiH reprezentativci bili su strijelci za rimski klub.

Talijansko prvenstvo za Juventus je počelo kao iz noćne more. Stara dama nikad nije počela natjecanje u Serie A s dva poraza, a upravo joj se to dogodilo. Nakon Udenesea, puni plijen uzela je i Roma u derbiju igranom u Rimu. Rimska vučica slavila je sa 2:1.

U prvom planu bili su napadači, no na žalost fanova Marija Mandžukića slavu je pokupio Romin Edin Džeko. I to u svom debiju za rimski klub. 

Odlično je u derbiju funkcionirala BiH veza Pjanić - Džeko. Sjajni veznjak prvo je pogodio vratnicu u 24. minuti, a onda je i savladao Gianluigija Buffona iz slobodnog udarca u 61. minuti.

Nekoliko trenutaka nakon toga neprepoznatljivi Mandžukić napustio je igru, a trener Allegri dao je priliku Alvaru Morati.

>>E, to ne pamtimo: Mandžukić u svim napadačkim kolonama ostao na nuli!

Uslijedila su dva isključenja za goste. Prvo je u 66. minuti zbog prigovora crveni karton dobio treći vratar Rubinho, a u 78. Evra je drugi put 'požutio'.

Već u sljedećoj minuti domaćin je povećao prednost pogotkom Edina Džeke. Zabio je glavom i burno proslavio s navijačima. 

Crno-bijeli su ipak uspjeli smanjiti rezultat, Paulo Dybala u 87. minuti je pogodio iz jedinog Juveovog udarca u okvir na susretu.

Torinezi su čak mogli i do izjednačenja, ali je u sudačkoj nadoknadi Szczesny sjajno obranio Bonuccijev pokušaj.

Sassuolo je prvi sa 6 bodova, a Roma druga sa 4. Juventus je pretposljednji bez bodova.

>>'Ja sam Mandžukić, ne osjećam pritisak zbog Teveza i ne želim o Guardioli!'

Komentara 12

Avatar XPBAT XPBOJ€ XOPBAT
XPBAT XPBOJ€ XOPBAT
21:50 30.08.2015.

Nema Pirla a ni Ribėryja ;)

GA
gasparri
21:10 30.08.2015.

Nije dobro za Mandžu.

DE
derin
01:36 31.08.2015.

Juve nikad slabiji, pod hitno im treba u vezi par pravih pojačanja. Sada izgledaju manzdo, dybala i ostalo sve defanzivci.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije