Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Spektakl

U minuti 'planule' ulaznice za dvoboj Juventus - Barcelona

Soccer Football - Juventus v FC Porto - UEFA Champions League Round of 16 Second Leg - Juventus Stadium, Turin, Italy - 14/3/17 Juventus' Paulo Dybala celebrates scoring their first goal with team mates Reuters / Stefano Rellandini Livepic
Foto: Reuters/PIXSELL
1/7
30.03.2017.
u 17:20

Za prvu utakmicu koja se igra se 11. travnja u Torinu (uzvrat je osam dana kasnije) vladalo je ogromno zanimanje

U četvrtfinalu Lige prvaka nogometaši Juventusa igraju protiv Barcelone. Za prvu utakmicu koja se igra se 11. travnja u Torinu (uzvrat je osam dana kasnije) vladalo je ogromno zanimanje.

Ulaznice za dvoboj u prodaju su puštene u četvrtak i prodane su za samo minutu. Juventusov stadion ima kapacitet od 41.000 sjedećih, ali on neće biti popunjen do kraja zbog Fifina pravila o sigurnosti gledatelja.

>>Evo kako je Bilić komentirao priče da mu se u West Hamu sprema otkaz!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije