Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ANTE VUKUŠIĆ:

U Hrvatskoj nakon Dinama igraš protiv Slaven Belupa, a u Italiji nakon Napolija dođe Milan

Ante Vukušić
Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
29.01.2015.
u 20:33

– Potrebno je vremena kako bi se navikao na talijanski nogomet. U odnosu na HNL sve je triput brže – kaže Vukušić

Sličan nogometni put kojim je prošao Ante Vukušić sad prolazi Duje Čop. Bivši Dinamov napadač potpisao je za Cagliari, klub vrlo sličan Vukušićevoj Pescari. Vjerojatno će se do posljednjeg kola Serie A boriti za ostanak.

– Drago mi je da je Duje došao u Italiju, općenito jer je uspio napraviti inozemni transfer nakon sveg što mu se u karijeri događalo. U Hajduku mu nisu dali priliku, omalovažavali su ga i sad može reći da je uspio – podijelio je Vukušić svoje mišljenje u ekskluzivnom intervjuu za Goal.com.

– Vidio sam Čopov prvi gol u Italiji, bio je doista prekrasan. Bit će mu vrlo važan za samopouzdanje. Jasno je, mi napadači živimo od golova, ali sad kad je zabio prvi i skinuo to s dnevnog reda, bit će mu mnogo lakše – rekao je Vukušić i dodao:

– Vjerujem da može ostati u ligi s Cagliarijem, ima bolju momčad od Pescare u moje vrijeme.

Vukušić najbolje zna kroz što sad prolazi Duje Čop.

– Potrebno je vremena kako bi se navikao na talijanski nogomet. U odnosu na HNL sve je triput brže, braniči su bolje pripremljeni. Ne želim nikog omalovažavati, ali u Hrvatskoj nakon Dinama igraš protiv, primjerice, Slaven Belupa, koji je miljama od modrih. Ovdje nakon Napolija ide Milan, pa Roma, pa Fiorentina... Nema odmora.

>> Više pročitajte na Goal.com

>> Duje Čop: Ne treba se čuditi mom golu, pa doveden sam da zabijam

>> Ante Vukušić: Ja sam špica i na toj poziciji najviše mogu dati klubu

Komentara 2

DU
Deleted user
20:54 29.01.2015.

Vukušić vrlo pohvalno o Dinamu.

Avatar Pacov
Pacov
20:55 29.01.2015.

jadan taj mali,da je osta u dinamu napravio bi karijeru a ovako propali igrac

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije