Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Igrač iz Venecuele

U Hajduk na posudbu stiže napadač Arteaga iz Palerma

Zagreb - Hajduk
Sanjin Strukić/PIXSELL
19.01.2016.
u 00:24

U prošloj sezoni u dresu Zulije, u 21 utakmici u prvenstvu Venecuele postigao je 17 golova.

Novi stranac u Hajduku stiže iz Venecuele. Hajdukova uprava u sastavu Marin Brbić i Goran Vučević dogovara posljednje detalje oko posudbe Manuela Arteage iz Palerma u Hajduk. Arteaga je 21-godišnji napadač, koji je nedavno potpisao za Palermo, visok je 185 centimetara, a najveći dio karijere proveo je u Zuliji iz Venecuele.

U prošloj sezoni u dresu Zulije, u 21 utakmici u prvenstvu Venecuele postigao je 17 golova.

>>Argentinac Velez potpisao ugovor s Hajdukom

Komentara 4

DE
derin
01:12 19.01.2016.

Ma naravno sto ce ti besplatno Vukušić, kad možeš imati nekog juznoamerikanca upitne kvalitete šest mjeseci na posudbi. "Genijalci".

PO
PowerPoint
05:12 19.01.2016.

Čudno...kad je Dinamo gomila Južnoamerikance onda su radili protiv kluba, kad to radi hajduk, onda je to super stvar, velika pojačanja.

LI
Lik123
11:43 19.01.2016.

Hajdug je odjednom klub s ciljanim internacionalnim iskusnim pojačanjima, a Dinamo samo gomila preplaćene i loše legionare koji nigdi drugdi nemreju nać gažu. Živjela dvostruka mjerila.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije