Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZORAN VULIĆ:

U Dinamu znaju što rade, a to potvrđuju 'desetke' koje su stvorili

Luka Modrić
Reuters (Ilustracija)
27.02.2015.
u 10:40

- Kranjčar, Badelj, Sammir, Modrić, Kovačić, Halilović, Brozović... dokaz su dobrog rada - rekao je trener Splita uoči gostovanja na Maksimiru

Split gostuje na Maksimiru. Momčad Zorana Vulića u prve je tri utakmice nastavka sezone ubilježila samo dva boda. O Europi u Parku mladeži više malo tko priča, cilj je bijeg sa donjeg dijela ljestvice.

"Na svakoj utakmici trebaš tražiti tri boda, iako igramo protiv naše najjače momčadi. Uvijek se moraš nadati pozitivnome ishode. Ništa u životu nije nemoguće, moramo se nadati."

Dinamo je neporažen na Maksimiru četiri i pol godine?

"To pokazuje njihovu snagu, ja sam i ranije pobjeđivao na Maksimiru, nadam se da mogu iskoristiti taj špurijus. Dinamo radi dobar posao. U prvom dijelu sezone dosta pobjegne, a onda forsira svoje mlade igrače. Poslovno i igrački oni imaju glavu i rep, znaju što rade."

Dinamo je u posljednjoj utakmici imao devet stranaca u početnoj postavi?

"Znaju što rade, stalno su u europskim kupovima. Pogledajte Dinamov niz „desetki“ koje su stvorili. Kranjčar, Badelj, Sammir, Modrić, Kovačić, Halilović, Brozović. Gledate Inter i Napoli i vidite dva Dinamova igrača, pa Real i Barcelonu vidite Modrića. Moramo biti realni i reći da rade dobar posao. Uspjeh svakog kluba je škola nogometa."

>> Članak u cijelosti pročitajte na Goal.com

>> Boom talenata: Maxi bebe za Euro 2020. godine

Komentara 5

DA
Djeca_Arbata
10:56 27.02.2015.

Vulić ima iskustva s maksimirskim stadionom. Naročito kod unošenja pirotehnike i baklji za Torcidu. Prvo bi liječnička služba u svojim "torbama" unijela pirotehniku do klupe sa rezervnim igračima, a onda bi Vulić elegantno uzeo torbe i otrčao do ograde južnog stajanja i prebacio preko ograde Torcidi.

AN
anonimac1986
14:40 27.02.2015.

dinamo ne radi nista tj mamic,radi on al za svoju guzicu,dinamo je neporazen jedino u hnl-u, a kak je sa europskim utakmicama gdje dinamo ima samo jednu pobjedu?? gdje bi bio ovaj dinamo du svi prodani igraci ostali u njemuu i doveo se neki svjetski trener pa napravio bi prvaka europske klase od njega i momcadi, ali ne. mamicu cigane odlazi iz svetinje

SA
SI aka SI
12:11 27.02.2015.

zadnja prava desetka je Boban. Modrić, Kovačić i Prosinečki ipak nisu desetke, Halilović i Brozović još manje. Zapravo u kontekstu desetki (koje pomalo izumiru, jer svi više manje igraju 4-3-3 ili 4-3-2-1), Dinamo kiksa u proizvodnji (ako pod desetkom mislimo na polušpicu, fantazistu, kreativca koji igra iza dvije špice)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije