Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BLAGAJNA JE PUNA

U Dinamu su izgubili živce! Odlučili su da žele završiti stadion

Maksimir
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
1/8
27.08.2016.
u 11:55

Na sjednici Izvršnog odbora u ponedjeljak će to biti tema dnevnog reda. Naravno, treba vidjeti i što će sada reći u gradu koji je vlasnik stadiona.

Nakon višegodišnjih razgovora, molbi i čekanja da Grad Zagreb, koji je vlasnik nogometnog stadiona u Maksimirskoj 128., završi izgradnju u Dinamu su odlučili da u taj projekt krenu ipak sami. Naravno, ne bi sav novac išao iz sada do vrha pune blagajne klubu, nego bi se, naravno, pokušao pronaći strateški partner.

Naime, ta je gradnja započela još dok se Dinamo zvao Croatia, napravljene su nove tribine na jugu i zapadu gore. No, tada je sve stalo, a klub je sam u posljednjih desetak godina ulagao novac u renoviranje. Naime, nekoliko puta je iz Uefe stizalo upozorenje da klub neće dobiti licenciju za igranje u Ligi prvaka.

Na sjednici Izvršnog odbora u ponedjeljak će to biti tema dnevnog reda. Naravno, treba vidjeti i što će sada reći u gradu koji je vlasnik stadiona. 

>>Mamić u Dinamo želi dovesti kapetana Hajduka i Nikolu Vlašića!

>>Najveći dobitak bio bi ostanak Roga, otkriveno kojeg igrača želi dovesti Dinamo!

>>Allegri i Buffon: Dinamo je talentiran, a u Zagrebu nas čeka vruća atmosfera

Komentara 67

Avatar MilaneseBolognese
MilaneseBolognese
13:18 27.08.2016.

Dinamo treba sam krenuti u projekt i izgraditi pošteni stadion za 20 -25.000 ljudi natkriven i s tribinama odmah do terena bez atletske staze. Svi govore da bi na utakmice ionako nitko ne dolazi, a kako bi uopće bilo tko i dolazio kad svako malo gledatelji na Maksimiru pokisnu i kad su tribine 10 m od terena. Sramota je da gradovi kao Skoplje, Tbilisi, Minsk,... imaju ljepše i bolje stadione od Zagreba!

DO
dobarsavjet
13:20 27.08.2016.

Mamiću napravi taj stadion da te ova ološ više ne proziva.

NO
Nordovest
12:40 27.08.2016.

Ne, ne žele dovršiti propali projekt u Maksimiru, nego izgraditi novi konforni mali stadion.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije