Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gojak potpisao

U Dinamu ostaju pozitivni: Vjerujemo da će sutra Ademiju biti ukinuta suspenzija!

Arijan Ademi
Foto: Jurica Galoić/PIXSELL
1/5
16.03.2017.
u 14:34

Amer Gojak potpisao je do ljeta 2022. godine; što su prije njega već napravili Olmo, Ćorić, Benković, Livaković, Sosa, Moro, Lovren, Hodžić, Knežević, Soldo, Šemper i Fintić

Dinamo je danas završio cjelokupnu priču s produljenjem ugovora svojih mladih nada, višegodišnju vjernost s modrima potpisao je i Amer Gojak. Reprezentativac BiH tako je potpisao do ljeta 2022. godine; što su prije njega već napravili Olmo, Ćorić, Benković, Livaković, Sosa, Moro, Lovren, Hodžić, Knežević, Soldo, Šemper i Fintić. Dinamo će tako  sljedećih godina u svom kadru imati puno mladih aduta koji bi godinama (kako tko) trebali predvoditi modru momčad, piše Goal.com.

"Amer Gojak je rođen 1997. godine, tu je s nama već neko vrijeme. Pokazao je sve što svi u klubu od njega želimo, a mi smo dokazali da vjerujemo u njega. Ovim je ugovorom dobio na dodatnoj sigurnosti. dao mu na dodatnoj sigurnosti. Amer Gojak je naš detonator vezne linije, strašno je motoričan, karakteran i sposoban, zato smo ga vezali do 2022. godine" rekao je sportski direktor Dinama Romeo Jozak...

Riječ je dobio i mladi igrač...

"Nije mala stvar potpisati ugovor s ovakvim klubom, no ovdje se osjećam kao kod kuće. Grad Zagreb mi se uvukao pod kožu, Dinamo sam zavolio od prvog dana. Ovo mi je dokaz kako svi vjeruju u mene, a ja svojim igrama želim opravdati povjerenje. Zadovoljan sam dosadašnjim dijelom sezone, imam sve veću minutažu, osjećam kako mi trener vjeruje. Zahvalan sam šefu stručnog stožera, igračima, svima u klubu i savjetniku Dinama" rekao je Gojak.

Opet je riječ dobio Romeo Jozak...

"Sutra očekujemo odluku o slučaju Ademi, teško je reći što će se događati. Vjerujemo da će odluka biti pozitivna, da će Ademiju biti skinuta suspenzija. Komisije strogo taje takve stvari, pa nemamo nikakvih 'off the record' informacija. Ali, argumenti su na našoj strani."

>>Sprema se veliki transfer, Hrvat na udaru tri velikana, njegov klub otkrio koliko traži!

Komentara 4

Avatar petrolio
petrolio
14:52 16.03.2017.

sretno sutra ademiju, mi navijači dinama nismo te zabroavili i čvrsto vjerujemo da ćeš biti oslobođen ovih idi.otskih optužbi i da će ti time biti makar malo umanjena šteta koja ti je već nanijeta ovakvom drakonskom suludom kaznom!

Avatar wakanda
wakanda
17:31 16.03.2017.

sretno admiju, to bi bilo pravo pojačanje za dinamo.

BB
BBBovac
21:09 16.03.2017.

Čekamo te kapetane!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije