Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Petev uoči Kupa

U Bjelovaru će priliku dobiti mlađi igrači, ali Dinamo mora biti dobar

Dinamo -  Ivajlo Petev
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL
1/8
24.10.2016.
u 14:16

Još ću nakon posljednjeg treninga odlučiti tko će zaigrati u Bjelovaru. Postoji velika mogućnost da bude nekoliko promjena u početnom sastavu. No, tko god dobije prigodu mora maksimalno iskoristiti svoju šansu - kaže Petev

Dinamo u utorak gostuje u Bjelovaru (14 sati) gdje u osmini finala Hrvatskog nogometnog kupa traži miran prolaz u daljnju fazu natjecanja, no modri neće podcijeniti ambicioznog trećeligaša.

Ivajlo Petev vjeruje da će njegova momčad punom snagom zaigrati u Bjelovaru, iako se u modrom sastavu očekuju i poneke promjene...

- Bitno je da protiv Bjelovara izgledamo ozbiljno s obzirom na to da je ovo Kup natjecanje u kojem se igra samo jedna utakmica. I ovdje nema prilike za popravak. Moramo izgledati dobro, baš kao što izgledamo u posljednje vrijeme i naravno pobijediti - rekao je trener Dinama Ivajlo Petev, piše Goal.

- Još ću nakon posljednjeg treninga odlučiti tko će zaigrati u Bjelovaru. Postoji velika mogućnost da bude nekoliko promjena u početnom sastavu. No, tko god dobije prigodu mora maksimalno iskoristiti svoju šansu - kaže Petev.

Bugarski stručnjak prigodu će dati i nekim mladim igračima...

- Da, realno je i da neki mlađi igrači dobiju svoju minutažu. Do sada sam koristio usluge 23 igrača, a sada bi prigodu mogla dobiti još tri-četiri nova imena. Srećom, nemamo nikakvih problema s ozljedama, to je za nas odlična stvar - završio je Petev...

Dinamo ovih dana nema problema s lakšim ozljedama, za Bjelovar ne konkuriraju tek dulje ozlijeđeni Antolić, Lešković i Goncalo. Ova će utakmica od posebnog značenja biti za Bojana Kneževića, 19-godišnjeg Bjelovarca koji je danas važan kotačić u svim vizijama Ivajla Peteva.

Bojan Knežević ponikao je u omladinskom pogonu Bjelovara, a onda s 10 godina preselio u Zagreb. I priključio se Omladinskoj školi Dinama. Mladi bi veznjak sutra bi pred u svom gradu mogao predvoditi vezni red modrih...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije