Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAŽE OTKUPNINU

U Argentini otet otac Juventusova nogometaša Carlosa Teveza

'Argentina\'s Carlos Tevez walks away after his penalty kick was blocked by Uruguay\'s goalkeeper Fernando Muslera during their quarter-final soccer match at the Copa America in Santa Fe, July 16, 201
'MARCOS BRINDICCI'
29.07.2014.
u 18:58

Nije poznato o kolikoj se svoti novca radi, ali zna se da je Carlos Tevez već napustio pripreme Juventusa i otišao u Argentinu kako bi pomogao na sve moguće načine da se ovo riješi.

Otac Juventusova napadača Carlosa Teveza, Juan Carlos Cabral, otet je u argentinskom gradu Moronu i traže otkupninu kako bi ga pustili.

Prema pisanju argentinskih medija, ova vijest još nije službeno potvrđena, ali neke informacije ipak su poznate. Naime, otmičari isprva nisu znali koga su oteli pa su policiji javili manji iznos novca za puštanje nesretnog Juana Carlosa na slobodu. No kad su otkrili čiji je otac, višestruko su povećali zahtjeve.

Nije poznato o kolikoj se svoti novca radi, ali zna se da je Carlos Tevez već napustio pripreme Juventusa i otišao u Argentinu kako bi pomogao na sve moguće načine da se ovo riješi.

Otmice članova obitelji poznatih sportaša, glazbenika, glumaca ili političara prilično su česte u Argentini i Brazilu, zbog čega nerijetko takve bogatije obitelji svoje članove šalju u škole koje su osigurane, plaćaju im tjelohranitelje i sugeriraju im da se kreću što je manje moguće ulicama gdje je i "običan" puk.

>> Slučajnog prolaznika oteli na zebri i ubacili u prtljažnik!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije