Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 34
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DVA GOLA SUAREZA

Internet se ruga nesretnom Luizu koji je 'popio' dva tunela

David Luiz
Foto: Twitter.com
1/6
16.04.2015.
u 10:34

Kao što to obično biva, Twitter su nakon utakmice preplavile razne fotomontaže nesretnog Luiza za kojega je Glenn Hoddle rekao da je odigrao "poput osmogodišnjaka"

Luis Suarez sinoć je briljirao u utakmici Barcelone i PSG-a, a žrtva mu je bio David Luiz. Napadač Barcelone bio je dvostruki strijelac i kod oba pogotka je progurao loptu kroz noge brazilskom braniču.

Kao što to obično biva, Twitter su nakon utakmice preplavile razne fotomontaže nesretnog Luiza za kojega je Glenn Hoddle rekao da je odigrao "poput osmogodišnjaka". Oni s boljim pamćenjem prisjetili su se da je Suarez isti trik "prodao" Luizu u utakmici Liverpoola i Chelseaja dok su obojica igrali na Otoku. Neke od najboljih montaža pogledajte u galeriji.

>> Suarez: Morao sam gurati loptu kroz noge jer mi je to bila jedina opcija

Komentara 5

RK
Realovac.koji.mrzi.hdz.lopine
11:56 16.04.2015.

užasno precijenjen igrač, za stopera previše sklon pogreškama. okej, ajde, nije u formi pa je ovo jučer tako ispalo, ali onda je trener kriv što ga je stavljao

Avatar nula
nula
11:10 16.04.2015.

Zao mi ga je , dobar je momak i super igrac.

DU
Deleted user
11:50 16.04.2015.

protiv porta i drugi brazilski stoper se je proslavio. ali zato kostaju kao prosjecna nogometna momcad ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije