Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Za Ligu prvaka

Talijani tvrde: Tottenham iz Dinama doveo prvo ovoljetno pojačanje!

Dinamo
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/8
27.05.2016.
u 10:17

"Londonska momčad tako će dobiti kvalitetnog igrača koji će im pomoći u Ligi prvaka sljedeće sezone", pišu Talijani

Poznati talijanski portal Tuttomercatoweb tvrdi da je Tottenham osigurao prvo ovoljetno pojačanje te da ono dolazi iz redova zagrebačkog Dinama. Navodeći to kao ekskluzivnu informaciju, Talijani tvrde da je Ante Ćorić sve dogovorio sa Spursima te da će od sljedeće sezone igrati na White Hart Laneu.

"Dogovor je gotovo siguran, dragulj Ante Ćorić, razigravač zagrebačkog Dinama, novi je igrač Spursa. Londonska momčad tako će dobiti kvalitetnog igrača koji će im pomoći u Ligi prvaka sljedeće sezone", tvrdi Tuttomercatoweb, ali i navodi informaciju koja zvuči pomalo šaljivo. Naime, tvrde da bi transfer trebao biti vrijedan oko 4 milijuna eura, što je nemoguće kad se zna da je Dinamo već odbijao izdašnije ponude, a u redu za Ćorića stoje Real, Barcelona, Porto, Manchester City...

Ovu vijest prenosi i portal 101 Great Goals te Ćorića uspoređuje s Lukom Modrićem.

"Baš poput Modrića, Ćorić će u Tottenham doći kao igrač koji nije poznat u Engleskoj, a također dolazi iz Dinama. Ćorić je i dio hrvatske reprezentacije, ali ipak nije vjerojatno da će se naigrati na Euru uz Modrića, Kovačića i Rakitića. Ovaj 19-godišnjak učvrstio je svoju poziciju u prvoj momčadi Dinama i bio je jedan od ključnih igrača u pohodu na naslov prvaka", piše 101 Great Goals.

Ćorić se trenutačno s reprezentacijom nalazi na pripremama za Europsko prvenstvo, a večeras bi u utakmici protiv Moldavije trebao i debitirati.

Komentara 8

KA
kajinx
19:42 27.05.2016.

Tottenham iz Dinama... ! Hrvoje, nazad u školu učiti Hrvatski jezik.

MI
Mingan
17:20 27.05.2016.

Pivice, hrenovi i ostali slični majstori de se radije primite komentiranja o heklanju. Ispred malog je velika budućnost.

Avatar Ron Burgundy
Ron Burgundy
15:43 27.05.2016.

Talijani su se malo zabunili. 4 milijuna eura je samo iznos koji treba sjesti na offshore račun, a ne iznos cijelog transfera... #hvalaTatta #dajmodakrade

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije