Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZVIJEZDA REALA

Sprema se bomba: Turci pokušavaju dovesti Luku Modrića

Modrić
Foto: guncelfutbol.com
1/4
26.05.2016.
u 17:31

Iznimno je teško očekivati da će Luka pristati na ovakvu ponudu. U Realu je jedan od glavnih igrača, a nekoliko je puta rekao da bi se želio umiroviti u kraljevskom klubu.

Luka Modrić u Fenerbačheu? Možda, ako je vjerovati turskim medijima. Güncel Futbol piše da se sprema "bomba" - turski klub pokušat će dovesti hrvatskog veznjaka iz slavnog Real Madrida.

Turci navode da će Fenerbahče, koji je prvenstvo završio na drugom mjestu, planira prodati Nanija kako bi dobio dio sredstava za transfer. Predsjednik Fenera Aziz Yildirim planira se naći s ljudima Reala i pokušati realizirati transfer.

No, iznimno je teško očekivati da će Luka pristati na ovakvu ponudu. U Realu je jedan od glavnih igrača, a nekoliko je puta rekao da bi se želio umiroviti u kraljevskom klubu. Čak i da ga madridski klub odluči prodati, Modrić bi praktički mogao birati u koji europski klub želi doći.

S druge strane, postoje i drugačiji primjeri. Robin van Persie, Didier Drogba, Wesley Sneijder i Lukas Podolski samo su neke od europskih zvijezda koje su preselile u Tursku. No za razliku od Modrića, koji još uvijek igra sjajno, svima navedenima je karijera bila u silaznoj putanji...

>> Modrić uvjeren da će Real slaviti: Vidim se kako podižem trofej Lige prvaka

Komentara 11

JU
juraInfidel
17:43 26.05.2016.

turci i bombe u istom naslovu ne zvuci dobro..

DE
derin
20:43 26.05.2016.

Ma koji Turci, vise su postali dosadni sa ovakvim pričama, već dvije godine kao vrbuju robbena, jednog od najboljih igraca svijeta, a Modrić najbolji centralni vezni svijeta, pored svih moćnih i bogatih klubova i liga išao bi u tursku! Sweet dreams, njihova realnost je jedino b zvijezde ili velike igrače pred mirovinu tipa arbeloa, casillas...

GO
google385
19:05 26.05.2016.

patka pred utakmicu.turci su folirini I nemaju novce za modrica

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije