Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DVOBOJ NA MAKSIMIRU

Turski izbornik objasnio zašto za Hrvatsku nije pozvao veznjaka Barcelone i ostale zvijezde

Fatih Terim
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
31.08.2016.
u 10:53

Hrvatska i Turska snage će odmjeriti 5. rujna u 20:45 na Maksimiru koji će, nažalost, zbog Uefine kazne biti prazan...

Turski izbornik Fatih Terim poprilično je iznenadio popisom igrača za kvalifikacijsku utakmicu za SP 2018. protiv Hrvatske.

Terim nije zvao ni jednog igrača starijog od 30 godina, a pa tako protiv Hrvatske neće biti Barceloninog Arde Turana, a poziv nisu dobili ni Burak Yilmaz, Selcuk Inan, Gokhan Gonul, Hakan Balta i Caner Erkin.

- Turana nema zbog osobnih stvari, nije to pitanje principa. U reprezentaciji će igrati samo oni koji se uklapaju u grupu. Igrači kojih sada nema će se vratiti kada uvjeti budu drugačiji. A Ardi želim sve najbolje u Barceloni - objasnio je Terim.

Hrvatska i Turska snage će odmjeriti 5. rujna u 20:45 na Maksimiru koji će, nažalost, zbog Uefine kazne biti prazan...

Komentara 1

BL
Blender
14:30 31.08.2016.

I sto je Hrvatska vlada ucinila po pitanju huligana, novi zakon? Kad bude opet problema na tribinama, svi ce govoriti, to je nedopustivo ali ja kazem to dopustaju bas ovi sugavi politicari i njima se treba prvo zaserafiti oko vrata pa ce sve krenuti na bolje!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije