Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kvalifikacije za SP

Turska u našoj skupini pobijedila Finsku, Srbija slavila u Gruziji

Turska - Finska
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
24.03.2017.
u 20:04

Turci su pobjedu protiv Finaca ostvarili već u prvih 13 minuta utakmice, kada je Cenk Tosun zabio dva pogotka

Nogometaši Turske slavili su u dvoboju I kvalifikacijske skupine SP 2018 u Antaliji protiv Finske s 2-0, a večeras se u istoj skupini sastaju Hrvatska i Ukrajina. 

Turci su pobjedu protiv Finaca ostvarili već u prvih 13 minuta utakmice, kada je Cenk Tosun zabio dva pogotka. U 9. minuti je napadač Bešiktaš iz blizine ugirao loptu u mrežu nakon dodavanja Sena, a četiri minute kasnije ubačaj s kuta dočekao glavom i pogodio same rašlje. 

Finci su u drugom dijelu propustili dvije dobre prilike, a Turci su nakon uraganskog početka ostatak utakmice odigrali praktički s pola snage. Utakmici u Antaliji je nazočio i turski predsjednik Tayip Recep Erdogan. 

U ovoj skupini vodi Hrvatska s 10 bodova ispred Ukrajine i Turske koji imaju po 8 bodova, Island ima 7, a Finska i Kosovo po 1 bod. 

U dvoboju skupine D u Tbilisiju je Srbija pobijedila Gruziju s 3-1, iako su domaćini poveli već u 6. minuti golom Nika Kačarave nakon velike pogreške Kolarova. U 45. minuti je Dušan Tadić poravnao iz kaznenog udarca, Aleksandar Mitrović je u 64. minuti doveo Srbe u vodstvo, a Mijat Gaćinović (86) postavio konačnih 3-1. Na stadionu Tbilisiju srpski su navijači izvjesili transparent na kojem je pisalo na kojem je pisalo "24.3.1999 - Ne oprostiti", aludirajući na 18-godišnjicu NATO-ova bombardiranja Srbije. 

Srbija vodi s 11 bodova ispred Irske (10) i Walesa (6), koji se međusobno sastaju večeras u Dublinu. 

Komentara 4

Avatar narozi
narozi
21:37 24.03.2017.

Na stadionu Tbilisiju srpski su navijači izvjesili transparent na kojem je pisalo na kojem je pisalo "24.3.1999 - Ne oprostiti", aludirajući na 18-godišnjicu NATO-ova bombardiranja Srbije.

PR
prdovan
23:11 24.03.2017.

Albanski navijači opet pravili nerede jer samo tako i mogu dobiti utakmicu, al ovaj put nema prolaza, nije to Srbija već Italija.

UV
uvikspremni
06:15 25.03.2017.

Vi ste pretplaćeni da Non stop dajete vijesti o Srbiji. To su nogometni liliputanci i nezanimljivi čitateljstvu. Dajte vijesti o reprezentacijama u rangu Hrvatske: Engleskoj, Njemačkoj, Francuskoj, Italiji, Španjolskoj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije