Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
stiže novi hrvat?

Tudorov PAOK zainteresiran za veznjaka Lokomotive

Damir Šovšić
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
07.07.2015.
u 23:15

I do mene su stigle informacije kako se PAOK raspitivao, kazao je Šovšić grčkim medijima

Damir Šovšić (25), veznjak Lokomotive, prema informacijama koje dolaze iz Grčke zanimljiv je PAOK-u, klubu u koji je nedavno stigao trener Igor Tudor.

A ako u prvom pretkolu Europske lige Lokosi preskoče velški Airbus, što ne bi trebao biti težak zadatak jer su u prvom susretu u gostima slavili sa 3:1, Šovšić bi se mogao predstaviti potencijalnim poslodavcima budući da ih grčka momčad očekuje u drugom pretkolu.

- I do mene su stigle informacije kako se PAOK raspitivao za mene. No, u tom slučaju ne bi bilo dobro da zablistam protiv Tudorove momčadi - našalio se Šovšić, a njegovu izjavu prenijeli su grčki mediji.

Još su dodali i kako odšteta za bivšeg igrača Zagreba, rođenog u BiH, nije visoka - 300 tisuća eura.

Izvor iz Grčke otkrio nam je kako je Tudor napustio pripreme svog kluba (u Nizozemskoj) te ponedjeljak i utorak proveo u Zagrebu. Moguće da je vrijeme iskoristio i za pregovore oko Šovšićeva transfera.

Inače, Šovšić je vrlo dobro počeo ovu sezonu. U spomenutoj utakmici s Airbusom bio je najbolji igrač momčadi Ante Čačića. Jedan gol je zabio, a za drugi asistirao. Doduše nije iskoristio i jedanaesterac.

- Istina je da je Šovšić bio taj koji je inicirao preokret. Bio je vođa na terenu, na svakoj bi utakmici trebao biti dobar kao što je bio u drugom dijelu - izjavio je nakon utakmice Čačić.

>>Čačić: Damir Šovšić trebao bi biti vođa ove momčadi

Komentara 1

DU
Deleted user
06:59 08.07.2015.

Damire , dao dragi Bog da Grcima i dalmošu sprašiš 3 komada !!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije