Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zadar na Poljudu

Tudor: Želim novi ugovor s Hajdukom, ali ništa još nije potpisano

Igor Tudor
Tino Jurić/Pixsell
27.03.2014.
u 15:52

- Ima još dosta utakmica, jedna četvrtina. I nakon ovog poraza koncentriran sam biti još bolji, od igrača tražim da ne spuste gas, da ne bude negativnih razmišljanja

Zadar u Poljud, na dvoboj protiv Hajduka, stiže u odličnom ritmu, iza momčadi Ferde Milina devet je osvojenih bodova u posljednja tri kola. S druge strane, Hajduk je osvojio dva od devet bodova, pokleknuo u utrci s Dinamom. Svjestan je toga trener bijelih Igor Tudor.

- Zadar je u odličnom momentu, a mi jedva čekamo utakmicu, favoriti smo, pobjeda je normalna stvar. Respektiramo tih devet bodova Zadra, to je veliko upozorenje - kazao je Tudor.

Sviđa mu se ono što radi Ferdo Milin u Stanovima.

- Nakon dugo godina Zadar je u mirnoj situaciji što se tiče ostanka. Drago mi je zbog Milina, uvijek volim dati podršku mladim trenerima. Ferdo radi dobar posao - rekao je Tudor.

O sastavu, izostancima i formaciji Tudor u pravilu ne želi govoriti prije utakmice. U posljednje vrijeme Tudor dosta luta, a protiv Zadra, ako je suditi po treningu zaigrat će u formaciji 3-1-4-2. Prigodu bi od prve minute trebao dobiti Tima Abdukholikov, koji će s Maglicom činiti napadački tandem, a na lijevi bok seli Jean Kouassi. Važnije od formacije je da se igrači vrate na razinu, da zaborave ponižavajuće izdanje iz derbija.

- Radili su dobro, koncentrirani su na rad maksimalno, zadovoljan sam po tom pitanju - kazao je Tudor.

U posljednje vrijeme dosta se spominje neriješeno pitanje novog Tudorovog ugovora. Nekako predugo traju ti pregovori, očito je zapelo na nekim detaljima.

- Pitanje ugovora se rješava, ništa još nije potpisano. Moja želja nije sporna - kratko će Tudor.

Trener bijelih želi korektno odraditi do kraja posao u ovoj sezoni.

- Ima još dosta utakmica, jedna četvrtina. I nakon ovog poraza koncentriran sam biti još bolji, od igrača tražim da ne spuste gas, da ne bude negativnih razmišljanja. Treba se okrenuti radu, tome da budemo što je moguće bolje. Nikada nisam govorio o poziciji na kojoj trebamo biti, o tome se ne priča za javnost. Puno je bitniji rad na treningu - rekao je Tudor.

Znakovito je podignuo obrvu kada je stiglo pitanje hoće li do kraja sezone dati više prigoda mladima kako bi posložio kadar za sljedeću sezonu.

- Uvijek je u momčadi pedeset posto mladih. A kadar se filtrira cijelu godinu, izbor je sužen. Nema puno mogućnosti s obzirom da nema kupovine. Mi već prodajemo juniore tipa Eleza, koji nije odigrao minute ili Pašalić... Nemamo mi 30 kvalitetnih juniora ili kadeta, kad izađu tri-četiri to je prava senzacija. Možemo jedino dati priliku pionirima - zaključio je Tudor.

Ključne riječi

Komentara 3

VK
vječni krojf
08:40 28.03.2014.

Pregovori negdje zapeli.Mozete si mislit gdje je zapelo.Tamo gdje je najtanje.

Avatar tigarbbb
tigarbbb
09:30 28.03.2014.

nisi ispunio oćekivanja hajdukovog stožera pa stoga niti neče biti produljenja ugovora,gradit trenersku karijeru u lošem hajduku ravno je nuli, napuhani igrači i vodstvo mora sagledat pravo stanje svoje moći i onda donosit želje i odluke,koje za dugo neće biti.da skratim žele su jedno,a sposobnost drugi par cipela

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije