Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAPETA ATMOSFERA

Tudor proglasio opću opasnost, a odmah mu ozdravili svi igrači

Hajduk - Istra
Foto: Tino Juric/PIXSELL
03.08.2014.
u 09:15

Milevskij je na prvom treningu oduševio sve prisutne. Kakav igrač, uzdisali su njegovi novi suigrači u Poljudu.

Igora Tudora reakcije igrača, nakon njegova emotivno-živčanog nastupa, sigurno su obradovale. Naime, igrači su shvatili da im je trener stao u obranu pa su odjednom svi ozdravili, stavili se na raspolaganje Tudoru za utakmicu protiv Slaven Belupa.

Tudor je u svom istupu sam sebi stavio nekakav mač nad glavu, uvjerava javnost da će sigurno nadmašiti minus od dva gola protiv Šahtera. Trebat će mu pun stadion, borba do zadnje kapi krvi, ali i tri boda protiv Slaven Belupa. Da, pobjeda protiv Koprivničana nameće se kao imperativ jer Hajduk nakon dva kola Hrvatske lige ima samo jedan bod. Sve su drugo priče za malu djecu.

Svega toga svjestan je Tudor, i to je jedan od razloga što je proglasio "opću opasnost". Neprijatelji su svuda oko njega, tako doživljava svoj trenutačni status, a on je na čistini sam sa svojom vojskom.

Treninzima se priključio čak i Brazilac Jo, koji ima problema s trbušnim zidom, radi i Sušić za kojeg talijanski mediji pišu da je blizu Verone. Inače, bit će zanimljivo pratiti prijelazni rok. Hajduk je spreman na velike prodaje, a rado bi još nešto i kupio. Uz Sušića, u prvom su prodajnom planu Vršajević i Maloča. Dio novca od tih prodaja uložio bi se u dolaske igrača. Svi u Poljudu svjesni su da s ovim kadrom ne mogu puno. Borba je jedno, a kvaliteta nešto sasvim drugo.

A Artem Milevskij, veliko pojačanje bijelih, oduševio je na prvom treningu s momčadi.

– Kakav igrač – uzdahnuo je jedan od igrača kada je vidio dio repertoara nekadašnjeg vođe kijevskog Dinama.

Jasno je svima da je Milevskij nespreman, ali brzo će doći u konkurenciju za momčad. Pravo nastupa imat će protiv Lokomotive, ali realnije je da će premijeru u bijelom dresu imati protiv Zadra u 5. kolu.

>>'Legendama Hajduka bolje je da šute! Kad je loše, zgazi do kraja...'

>>Tudor: U Splitu ćemo slaviti s dva gola razlike i proći dalje

Ključne riječi

Komentara 7

Avatar bosanac1951
bosanac1951
10:17 03.08.2014.

Jel to onaj glazbeni sastav Opća opsanost iz Županje na čelu sa Perom Galićem ????

DI
dioklecijan
10:37 03.08.2014.

Nema ništa od Hajduka dok se ne privatizira. Neće nitko dati pare upravi i udruzi da rade šta ih je volja. Imaju vrlo limitirane igrače koje planiraju prodat i dovesti one koje nitko neće.

ŽU
županjac
11:45 03.08.2014.

Citat:"Tudor je u svom istupu sam sebi stavio nekakav mač nad glavu, uvjerava javnost da će sigurno nadmašiti minus od dva gola protiv Šahtera. Trebat će mu pun stadion, borba do zadnje kapi krvi, ali i tri boda protiv Slaven Belupa..." Zaboravio je Tudor da mu treba i poneki "mamlaz" kako bi kako-tako zakrpao obranu kojea se sastoji nekoliko igrača i mnoštva rupa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije