Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hajduk u Gradskom vrtu

Tudor odmara za Dnipro: Osijek je prigoda onima koji inače manje igraju

17.08.2014., stadion u Kranjcevicevoj, Zagreb - MAXtv 1. HNL, 05. kolo, NK Zagreb - NK Osijek. Photo: Daniel Kasap/PIXSELL
Foto: Daniel Kasap/Pixsell
24.08.2014.
u 08:30

- Ma, nema nebitne utakmice, svaka je bitna, pa i prijateljska. S takvim mentalitetom idemo u Osijek. Bit će nekih promjena u sastavu, ne bih o imenima - rekao je Tudor.

Nekako se između dva dvoboja s Dniprom uvukla ta utakmica s Osijekom o kojoj se malo govorilo protkelih dana. Ali, iznimno je bitna za Hajduk, novi posrtaj u prvenstvu ne bi dobro sjeo bijelima. Uostalom, i prije najave Osijeka prva vijest je bila da je za dvoboj s Dniprom prodano dvadeset tisuća ulaznica, da su rasprodani sjever i istok.

– Ma, nema nebitne utakmice, svaka je bitna, pa i prijateljska. S takvim mentalitetom idemo u Osijek. Bit će nekih promjena u sastavu, ne bih o imenima, sigurno je da nema Maloče koji ima kartone. Ono što je bitno, istrčat će momčad spremna za pariranje Osijeku, koji nam je tradicionalno neugodan protivnik. Mi želimo pobjedu, to je nesporno, ali znamo koliko nas čeka teška utakmica – kaže Tudor.

Još u četvrtak priključio je sedam igrača iz B momčadi. Spekulira se da će odmoriti i Gorana Milovića, pa Avdiju Vršajevića, Sandra Gotala, Miju Caktaša...

Dnipro u glavama

– I na treningu se igrači mogu nametnuti, ali na utakmicama malo više. Utakmica u Osijeku je prigoda ovima koji manje igraju da se nametnu – kaže Tudor.

Kod trenera bijelih nema dvojbi da će mu momčad biti fokusirana na utakmicu s Osijekom. Istina, misli su usmjerene prema Dnipru, ali...

– Normalno je da je u glavama igrača utakmica s Dniprom, jedna od najvažnijih za Hajduk posljednjih godina. Htio ne htio igrač uvijek razmišlja o takvim dvobojima. Ali, trening i ono što vidim mi sugerira da će svi biti pravi protiv Osijeka – dodaje Tudor.

Uz malo sreće do rezultata

A Gradski vrt je stanica koju bi u Hajduku najradije zaobišli. U posljednjih su sedam utakmica u Osijeku osvojili samo četiri boda!

– Hajduk je sav u Europi i sigurno će im biti u glavi uzvratni susret s Dniprom. To je mali detalj koji bismo trebali pokušati iskoristiti – karta je na koju će igrati trener Osijeka Tomislav Rukavina koji još nije uspio slaviti protiv Igora Tudora. Proljetos mu je pobjeda izmakla u 95. minuti.

– Možemo do pobjede. Imamo mi dobru momčad i uz malo sreće možemo do pozitivnog rezultata – zaključio je Rukavina.

Komentara 9

Avatar Josip_Šimić
Josip_Šimić
08:38 24.08.2014.

Osijek je prigoda onima koji inače manje igraju a Dnipro je prigoda onima na balkanu koji se inače manje klade a sada uz kvalitetnu informaciju i uložen novac mogu sjajno zaraditi.

LI
list68
10:56 24.08.2014.

U toj utakmici bi suci mogli, opet pokazati "nepristrano" suđenje.

DO
dodotatino
11:02 24.08.2014.

@list68 to misliš kao protiv Zadra. Dakle sada po rezultatima vidite tko je prošle godine najviše spašavao osijek. I danas da ide kompletan Hajduk bilo bi jako čupavo. Ovako pametno Tudor odmara igraće a u slučaju poraza i tako Najdugg nikad nije izgubio nego je uvik pokraden. Brbić već ima napisano priopčenje o okupatoru.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije