Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REMI SA SPLITOM

Tudor: Nisam zadovoljan, bili smo bolja momčad

Split - Hajduk
Ivo Cagalj/PIXSELL
20.09.2014.
u 22:08

- Nema pobjeda, ali igrali smo protiv Zagreba i Splita. Nije lako pobijediti u Kranjčevićevoj, ni u Parku mladeži - govorio je nakon utakmice Igor Tudor.

Pokisla lica Hajdukovih čelnika u Splitovoj svečanoj loži sve su govorila. Krajnjih 1:1 (1:1) u gradskom derbiju protiv Splita doživjeli su kao poraz. Kratki sastanak održalo je čelništvo Hajduka, nekoliko minuta su se došaptavali predsjednica Nadzornog odbora Branka Ramljak, predsjednik uprave Marin Brbić i sportski direktor Goran Vučević. Bio je tu i član NO-a Nikola Koceić-Bilan.

- Nemam vam što reći, kako ste - obilazio je Brbić novinare.

Gorki osmijeh na licu, valjda se susprezao izreći što stvarno misli. Hajduk je šest službenih utakmica bez pobjede, odavno se Tudorova momčad nije radovala.

- Nema pobjeda, ali igrali smo protiv Zagreba i Splita. Nije lako pobijediti u Kranjčevićevoj, ni u Parku mladeži - govorio je nakon utakmice Igor Tudor.

Njegovo lice sve je ocrtavalo. Iza njega je bio tjedan u krevetu, viroza ga je shrvala, a sad opet ništa od pobjede.

- Nisam zadovoljan rezultatom, bili smo bolja momčad, imali više prigoda. Split je dao gol iz prekida, nakon naše pogreške. Prijetili su nam samo iz prekida - govorio je Tudor.

Zanimljivi su ti treneri. Jedna utakmica, a dva viđenja.

- Demantirajte me tko je je imao više prigoda. Kalinić je izvukao udarac Bilića, pa oni šutevi Bagarića i Cikalleshija. A Hajduk u drugom poluvremenu nije pucao u naš okvir, tek je jedna lopta otišla pored vratnice - kazao je Splitov trener Ivan Matić.

Dakle, gradski derbi donio je izgubljene bodove i Splitu i Hajduku. Maglica je doveo bijele u vodstvo, poravnao je kapetan Splita Galović. Zanimljivo, to mu je bio prvi prvenstveni pogodak. Hajduk je imao više šansi u prvom dijelu, Split u drugom. Sve u svemu, bila je to jedna borbena, ne baš kvalitetna utakmica u kojoj je iskočio senzacionalni Dražen Bagarić. Taj je u maniri Usaina Bolta pretrčavao Hajdukove igrače, koji su na njemu napravili tri žuta kartona. Inače, Tudorova momčad bila je znatno oslabljena, uoči utakmice Hajduk je ostao bez standardnih Maloče, Milovića i Anđelkovića.

- Dobro su Nižić i Milić odradili posao na stoperima - rekao je Tudor.

Inače, možda je Miliću ovo bila posljednja utakmica za Hajduk. Barem dok ne potpiše ugovor. Jer, čelništvo kluba je najavilo da će oni koji ne potpišu nove ugovore na tribine. A gledali su ga na ovoj utakmici izaslanici Legije i Marseillea.

- Nitko me nije obavijestio o tome što je bila na sjednici Nadzornog odbora. A novine ne čitam, tako da ništa ne znam - govorio je Tudor.

Split - Hajduk 1:1

SPLIT - Park mladeži. Vrijeme ugodno. Gledatelja 3000. Sudac Duje Strukan (Split) 6.5

Strijelci: 0:1 Maglica (27, Gotal), 1:1 Galović (40).

Split: Vuković 6.5 - Ibriks 6, Galović 7, Vrgoč 6.5, Rugašević 6 - Bagarić 7.5, Vidović 6.5, Rog 5.5 (od 77. Vojnović -), Glavina 5.5 (od 68. Kvesić) - Bilić 6 (od 58. Roce 5.5), Cikalleshi 5.5. Trener Ivan Matić.

Hajduk: Kalinić 6 - Vršajević 6, Nižić 6.5, Milić 6, Jozinović 5.5 - Sušić 6 (od 81. Milevski -), Caktaš 5.5, Mezga 6.5 - Kouassi 6, Maglica 7, Gotal 6.5 (od 65. Vlašić 6). Trener Igor Tudor.

Igrač utakmice: Dražen Bagarić.

>> Splitski derbi završio bez pobjednika, a Hajduk jako razočarao

Komentara 6

DU
Deleted user
23:59 20.09.2014.

Opet taj Mamić, e moj Tudore..

CI
ciba12345
11:02 21.09.2014.

To je Mamić sredio sa Žužulima. Ha ha ha..i drugoligaš Zagreb je ispred vas.

FI
Fisherman
14:12 21.09.2014.

Nevjerojatno-uvjek bolji,a nikog pobijediti-to mora da je bolno. Vise ni Torcida ne pusi te budalastine.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije