Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PORAZ OD OLYMPIAKOSA

Tudor je pred otkazom: PAOK četvrtu utakmicu zaredom bez pobjede

Igor Tudor
Foto: DPA/PIXSELL
1/6
07.02.2016.
u 22:09

Bio je to već četvrti uzastopni ligaški susret PAOK-a bez pobjede, a računajući i kup susrete Tudorova momčad je pet susreta bez pobjede.

U derbiju 21. kola grčkog nogometnog prvenstva PAOK je poražen na gostovanju kod Olympiakosa 0:1 nakon čega je hrvatski stručnjak Igor Tudor sve bliže otkazu.

Bio je to već četvrti uzastopni ligaški susret PAOK-a bez pobjede, a računajući i kup susrete Tudorova momčad je pet susreta bez pobjede.

Pogodak odluke zabio je Omar Elabdellaoui u osmoj minuti. Oba sastava završila su utakmicu s igračem manje. U 66. minuti je isključen gostujući branič Georgios Tzavellas, a četiri minute kasnije 'pocrvenio' je i branič Olympiakosa Saša Zdjelar.

Pirejskom sastavu je to bila 20. pobjeda uz samo jedan remi i impresivnu razliku pogodaka 53-11.

Na ljestvici vodi Olympiakos sa 61 bodom, AEK je drugi sa 42 boda, Panathinaikos na trećem mjestu ima 38, a slijedi PAOK sa 34 boda, čak 27 bodova manje od  lidera Olympiakosa.

>> Dimitar Berbatov napravio intervju... sa samim sobom!

Komentara 1

Avatar Najsjajniji Hrvatski Vitez
Najsjajniji Hrvatski Vitez
09:39 08.02.2016.

Bilo bi primjereno da HR vlada, udruga domoljubnih navijača balkana ili udruga Torcida pošalju pismo potpore Igoru Tudoro i vlasnicima PAOK-a sa porukom da nedamo ni milimetra nevinog viteza Igora i da ukoliko ga najure mi nečemo odstupiti od njegovog ugovora i kao pravi domoljubni rvati i velike balkanske poštenjačine čemo na eu arbitraži zahtjevati svaku lipu i cent iz njegovog ugovora.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije