Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gostovao na RTL-u

Tudor: Dinamo ima kvalitetu za HNL, ali to nije dovoljno za Europu

Igor Tudor
Ivo Cagalj/PIXSELL
27.04.2015.
u 10:37

- Split nije bolji od Hajduka. Pa ja sam ga ostavio desetak bodova iza na jesen.

Nogometaši Hajduka s Harijem Vukasom na klupi slavili su jučer u Koprivnici, pobijedili su Slaven Belupo sa 2:0. Tako je barem malo ublaženo kaotično stanje u klubu koje vlada već neko vrijeme. Bivši trener 'bilih' Igor Tudor gostovao je u emisiji RTL liga i izrazio zadovoljstvo što je Vukas na klupi.

- Igrači mu vjeruju, a ja želim sreću, rekao je Tudor pa se osvrnuo na borbu Hajduka i HNS-a.

- Ta borba traje... Nažalost, u državi smo u kojoj jesmo, ali uvjeren sam da će doći do promjena, samo demokracija iziskuje vremena, a pogotovo kod nas... Ali doći će do promjena, pravda je dostižna.

Split je u Kupu izbacio Hajduk, ali Tudor ne podržava tezu da je momčad s Parka mladeži bolja momčad.

- Split nije bolji od Hajduka. Pa ja sam ga ostavio desetak bodova iza na jesen.

Komentirao je i poraz Lokomotive od Zagreba.

- Dugo nisam vidio lošiju obranu od te Lokomotivine. Zagrebova barem drži konstantu. Oni su jedina momčad u ligi koja cijelu sezonu nije promijenila sustav igre.

Jedna od tema bila je i Dinamo, a Tudor je govorio o pokušaju Mamića da igra s trojicom braniča.

- Bolji su sa četvoricom, a obranu s trojicom teže je i uigrati. No, Dinamo ima takvu kvalitetu da se uvijek pojave Pjaca ili Soudani ili. Je li ta kvaliteta dovoljna za Europu? Dosad se pokazalo da nije.

>>Hajduk stigao do vrijedne pobjede u Koprivnici, Sl. Belupo promašio penal

Komentara 5

MA
majeltomoguce
12:04 27.04.2015.

Nerazumijevanje situacije! Tudor je rekao istinu, ali kao neki neutralni analitičar, no kao Hajdukovac njegova izjava je KATASTROFA! On je popljuvao HNS, Dinamo, Lokomotivu i tek na kraju se dotaknuo Hajduka i njegovih problema i to u dvije rečenice - kao to je najmanji problem!!! Ispada i dalje da su svi krivi za propast Hajduka, ali Hajduk najmanje. Kasnije u emisiji Tudor nesvjesno i bez razumijevanja kaže pravu istinu o Hajduku - Hajduk je potpisao ugovor sa Brazilcem Jo i onda napravio liječnički pregled i otkrio da je Jo teško ozlijeđen. NITKO u ozbiljnom nogometu ne potpisuje ugovor prije pregleda NITKO!!! Pa onda izjava da Hajduk ima 0 kn za dovođenje igrača, no nije spomenuo da ima i 30000kn mjesečno za plaću Brbiću... k tome nadodajte izjavu Ramljakice, od nekidan, da ne zna kako dalje, ali neće dati ostavku da ne napravi štetu(?!?!?), a već je i glupo spominjati onih 70 milijuna nestalih u vrijeme Vidoševića... LAKRDIJA i sramota da takvi ljudi vode Hajduk i da to Hajdukovci ne vide!!! Dok Hajduk ne shvati da je 90% problema u Hajduku, a 10% u HNS-u, Mamiću, Lokomotivi i sudcima Hajduk će samo tonuti sve dublje. Žao mi je što nisam mogao pitati Tudora bi li Hajduk bio prvak da nema Lokomotive i da imamo bolje sudce??? Sam Joško Jeličić je 2x, bez da se protivi Tudoru, spomenuo da je ovo 21st. i da Velo misto i dišpet nisu dovoljni - treba novac! Ovo je profi nogomet ako netko nije svjestan!

Avatar Pravi Hrvat
Pravi Hrvat
12:42 27.04.2015.

Tudor: Dinamo ima kvalitetu za HNL, ali to nije dovoljno za Europu, Hajduk ima kvalitetu za Dalmaciju ali to nije dovoljno za HNK Rijeku.

LA
Latz
11:13 27.04.2015.

Thank you Mr. Obvious

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije