Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kovačiću 62 minute

Tri pogotka poništena u derbiju Intera i Milana, Santini zabio za bod Kortrijka

Mateo Kovačić
Foto: Reuters/Pixsell
19.04.2015.
u 23:14

Ivan Perišić odigrao je cijeli susret za Wolfsburg u 29. kolu njemačkog prvenstva u kojem je njegova momčad remizirala sa Schalkeom (1:1).

Inter i Milan podijelili su bodove u gradskom derbiju (0:0) u 31. kolu talijanskog prvenstva. Takav ishod ne odgovara niti jednoj momčadi jer daleko su od pozicija koje vode u europska natjecanja i sigurno su priželjkivale sva tri boda. Produljeno je tako i razdoblje bez Interove pobjede nad velikim rivalom, a koje traje od 2013. godine.

Zanimljivo, sudac je u njihovu 298. sudaru poništio čak tri pogotka. Mateo Kovačić igrao je do 76. minute za Inter, a u 62. minuti opasno je pucao. Njegov pokušaj prošao je tik uz vratnicu. Marcelo Brozović je pauzirao zbog kartona.

 

Duje Čop nije nastupio u Cagliarijevom porazu od Napolija (0:3). Za goste je cijeli susret odigrao Ivan Strinić.

Ivan Perišić odigrao je cijeli susret za Wolfsburg u 29. kolu njemačkog prvenstva u kojem je njegova momčad remizirala sa Schalkeom (1:1).

Ivan Santini zabio je za Kortrijk u 1:1 remiju protiv Charleroija u belgijskom prvenstvu.

>>Villa izbacila Liverpool, City prekinuo crni niz, a Roma ponovno razočarala

>>Olićev HSV opet poražen, zabili Kalinić i Schildenfeld

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije