Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAŽI SE NASLJEDNIK PUŠNIKA

Tri kategorije trenera: Evo tko sve konkurira za preuzimanje klupe Hajduka!

hajduk inter
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL
1/6
02.12.2016.
u 10:26

Kada se zna da je Pušnik za sporazumni raskid ugovora dobio 580 tisuća kuna u dvije rate, onda je i razumljivo zbog čega je jagma za dolaskom u Poljud.

Telefoni bruje, tek kada stigne smjena vidi se koliko je Hajdukova klupa poželjna udavača. U kategoriji stranci, najzvučnije ime koje se pojavilo među kandidatima za klupu Hajduka je Marca Silve, 39-godišnjeg Portugalca, koji je u posljednje dvije sezone vodio Sporting Lisabon i grčki Olympiacos. On je prva opcija sportskog direktora Hajduka Marija Branca, ali je i najskuplji od potencijalnih kandidata.

Idući dani bit će zanimljivi za Marija Branca i Ivana Kosa, Hajdukov čelni dvojac, svjestan da pravo na grešku nema, imat će što probirati. Tri su vrste kandidata, splitski treneri, hrvatski izvan Splita te stranci. Među splitskima brojni spominju Zorana Vulića, Ivana Pudara, Blaža Sliškovića i Luku Bonačića, sva četvorica bila su na klupi Hajduka u nekom periodu, a u nekim anketama Vulić stoji daleko najbolje. No u Hajduku su već pokazali da ih nije briga za neki “splitski pedigre”, u trenutačnom stručnom kadru rijetki su oni s Hajdukovim predznakom. Druga kategorija je dosta brojna, puno je onih koji zagovaraju Željka Kopića.

Ozbiljan je kandidat i Zlatko Dalić, ali on u UAE ima nevjerojatan ugovor i dolazak u Hajduk bio bi mazohizam. No kao nekadašnji igrač Hajduka Dalić ima san, financijski je neovisan i traži prigodu na hrvatskoj sceni. Neki će spomenuti i Dražena Beseka kao zanimljivog kandidata, vjerojatno će idući dani donijeti još neke kandidate. Kada se zna da je Pušnik za sporazumni raskid ugovora dobio 580 tisuća kuna u dvije rate, onda je i razumljivo zbog čega je jagma za dolaskom u Poljud. 

Komentara 6

DU
Deleted user
12:05 02.12.2016.

Niti Mourinho ne bi od dreka napravio pitu.

DU
Deleted user
14:20 02.12.2016.

"Jagma za klupu Hajduka"....za umrijet od smijeha..Ozren u elementu..

BR
braveheart11
11:02 02.12.2016.

koliko love toliko muzike

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije