Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NE ZALAŽE SE DOVOLJNO

Trener oštro kritizirao hrvatskog reprezentativca: Njegova igra je neprihvatljiva!

Jedvaj
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/6
22.10.2016.
u 13:40

- Jedvajeva igra protiv Eintrachta u Frankfurtu bila je loša, neprihvatljiva. Svi znamo da je on veliki talent, ali morati želju imati za razvijanjem i napretkom - jasan je bio Schmidt.

Trener Bayera Roger Schmidt oštro je kritizirao hrvatskog reprezentativca Tina Jedvaja za kojega smatra da se ne zalaže dovoljno.

- Jedvajeva igra protiv Eintrachta u Frankfurtu bila je loša, neprihvatljiva. Svi znamo da je on veliki talent, ali morati želju imati za razvijanjem i napretkom - jasan je bio Schmidt.

Jedvaj je ove sezone za Leverkusen odigrao tri utakmice u Bundesligi te po jednu u Ligi prvaka i kupu. Kritika trenera morala bi ga prodrmati jer je neshvatljivo da dečko od 20 godina nema dovoljno motiva.

- Morat ćemo poraditi na tome - zaključio je trener Leverkusena.

>> Jedvaj: Nadam se da nikad više nećemo igrati bez navijača, nije to ugodno...

Komentara 3

EN
enos
15:46 22.10.2016.

Nisu mi jasni ti dječaci... Imaju priliku gurajući jbn loptu tamo -vamo po livadi, u 10-15 godina zaraditi ogromne novce, a sve što trebaju je dati sve od sebe i truditi se... pa djeco draga,za te pare travu da šišate nakon treninga i utakmica,i to škarama.. ali ne...jednom se ne da, drugi nije tu da bi trčao, treći voli provod i kocku, četvrti selfije, peti misli da sa 17 godina svi na guzicu trebaju pasti kad ga vide.... dečki,koliko god da vam se činilo puno love..uvijek možete zaslužiti više,ali samo svojim radom i ponašanje.

NE
neznamja
16:43 22.10.2016.

Cudno, Jedvaj je kriv sto njegovi nesposobni golgeteri promasuju 100% sanse. Jedan pravi Trener nikada nece krivicu za neuspjeh svaliti na pojedinca. A ovi sto misle da je sve tako lako i da trebaju kositi travu za novac koji zaradjujuju trbaju znati da to nisu vrtlari nego nogometasi.

JO
josip
15:46 22.10.2016.

tipicno hrvatski. Dok se zaradi koji dinar odmah zene i izlasci a motiva za daljni rad i napredak ni za lika. Cast izuzetcima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije