Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slavlje Rijeke

Kek: Dinamo mi je zadnja briga! Zekić: Maksimalno smo se borili, ali Rijeka je šampion

Rijeka - Osijek
Foto: Nel Pavletić/Pixsell
1/7
25.04.2017.
u 23:40

- Ne podcjenjujem nikoga, ali mi isključivo moramo razmišljati kako se osvježiti. Ljudi, još je 18 bodova u igri - kaže Kek.

Zoran Zekić, trener Osijeka, nakon poraza u Rijeci (0:2) izjavio je kako je Kekova momčad zaslužila naslov prvaka.

- Čestitke Rijeci na pobjedi, a mojim dečkima na borbi. Puno je stvari zbog kojih mogu biti zadovoljan. Maksimalno smo se borili za svoj klub. Poslije crvenog karton utakmica je otišla u sasvim drugom smjeru, a Rijeka je i do tada imala puno više šansi. Rijeka je šampion. Ima još par kola do kraja, ali mislim da je po svemu to ona ove godine apsolutno zaslužila – rekao je Zekić.

Trener Rijeke, Matjaž Kek, naglasio je kako je njegova momčad šesti put ove sezone pobijedila Osijek. 

- Izuzetno bitna, a psihološki teška pobjeda. Šteta što nismo realizirali sve silne prilike. Dođe takav dan, Gavranović odigra po meni vrhunsku partiju, a ne uđe. Išao nam je na ruku crveni karton, a opet nam se u pojedinim trenucima u drugom poluvremenu skratila noga - kazao je Kek i dodao:

- Znate da je meni zadnja briga Dinamo. Ne podcjenjujem nikoga, ali mi isključivo moramo razmišljati kako se osvježiti. Ljudi, još je 18 bodova u igri, ne zaboravimo to.

>>Rujevica proključala: Rijeka uz dva jedanaesterca pobijedila Osijek i ima osam bodova više od Dinama!

>>Predsjednica na Rujevici gledala slavlje Rijeke: Nogomet se igra zbog nas navijača!

>>Dinamo se porazom u Koprivnici udaljio od borbe za naslov, Kopić presudio Petevu

Komentara 20

Avatar petrolio
petrolio
14:55 26.04.2017.

ovaj uspjeh rijeke u prvom redu je došao od očjanog dinama koji je već promienio 4 trenera i sad će i peti jer dinamo nema igru već godinu dana, od kad ga je preuzeo kranjčar, a dotukao ga je petev. realno rijeka ne igra nikakav fantastian nogomet, to je solidan nogomet s uigranim šablonama u igri no i to je bilo dovoljno rijeci za prvi naslov u povijesti na čemu im čestitam

KO
Komacero
13:47 26.04.2017.

Nema tu mrznje ja znam sto vi neznate.Dinamo treba nestat ko u vrijeme komunista jer kad nestane Dinamo nestat ce i repka Hrvatske a Reki sa njenjim crni gorcima i drugim okom zelim brodolom u Europi.Uf da ja igram strgoo bi onog crno gorca i Andrijasevica.Ti igraju prljavo a onda cmizdre a suci im sve dopustaju.Dinamo je saka jada imaju sve ali nemaju purgersku i gospodsku dusu sramota.Danas im dan kad osnovan Gradanski a u medijima ni a koji jadan klub tamo mi igra dida

VL
vladek
06:35 26.04.2017.

Mene bi bilo sram na ovakovom naslovu.Neprijatelji Hrvatske i Dunama su pobjednici.Plavi dečki su pustile da bude mir u kući

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije