Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uzvrat u Norveškoj

Trener Moldea: Nama je ovo utakmica godine, moramo se dobro braniti

Molde
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
04.08.2015.
u 09:36

– Nama je ovo utakmica godine i treba nam snažna podrška s tribina!

Večeras u 19 sati igra se uzvratna utakmica drugog pretkola Lige prvaka između Moldea i Dinama. Prvi susret u Maksimiru završio je sa 1:1, što norveškoj momčadi daje ulogu favorita u uzvratu, no Dinamo se ne predaje. Zoran Mamić i njegovi igrači svjesni su da će biti teško, ali vjeruju u pobjedu.

S druge strane, i trener Moldea Tor Ole Skullerud tvrdi da se njegova momčad dobro pripremila.

– Temeljito smo se pripremili i analizirali Dinamo. Protiv momčadi takve klase moramo se dobro braniti. Imaju posjed lopte i igraju brzo, traže slobodni prostor. Ključ je u tome da se dobro krećemo – rekao je Tor Ole Skullerud i dodao:

– Imamo aktivan rezultat iz prve utakmice, ali znamo da je pred nama vrlo težak posao. Najvažnije je da odradimo dobar posao u obrani pa ćemo dalje vidjeti.

Kazao je i to da ne vjeruje da će tako kvalitetna momčad kao što je Dinamo imati problema s umjetnom travom i na kraju zaključio:

– Nama je ovo utakmica godine i treba nam snažna podrška s tribina!

>>Dinamo odradio trening u Norveškoj, Gonçalo umjesto Machada

Komentara 5

ED
Edomajka
11:08 04.08.2015.

Tako me živcira kad netko igra samo obranu, to nije nogomet i to je jako dosadno za gledat.

Avatar cluesblues
cluesblues
11:59 04.08.2015.

meni se cini da ovaj trener moldea pili naopako…lako bi mogal molde napast odmah na pocetku, utrpat gol pa se tek onda zatvorit…kolko citam, "veliki trener" zoki vec prognozira da ce molde igrat bunker, ali istovremeno sprema goncala - jedino ne znam na kojoj poziciji - mozda playmakera (sto znaci da ce coric opet bit na klupi)? to jos jedino taj "polivalentni" igrac (tak mu tepa zoki) nije igral - bil je vec stoper, bek, zadnji vezni - na svim pozicijama los ili prosjecan, a sad ako zaigra umjesto machada, mogal bi igrat "fantazistu"- ocito je zokijev ljubimac, pa mu ovaj mora posto-poto nac mjesto u prvoj postavi…ali zivi bili pa vidjeli, mozda "veliki trener" iznenadi (recimo eduardo na spici a pjaca na golu…)

Avatar petrolio
petrolio
10:58 04.08.2015.

lako moldeu kad već u startu znamo da će dinamo dobiti bar 1 gol, što znači da treba zabiti bar 2 za prolaz...a još je zoki na klupi, kuku lele! jel može netko zoki reći da prestanu uporno jurišati kroz sredinu i da idu češće s krila? da brže igraju i ne carine tako dugo loptu? i da MORA igrati hodžić koji je ušao u odličnu formu???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije