Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Šaputanja

Protivnički trener došao do Modrića i onda napravio nešto neočekivano

Luka Modrić
Foto: Angel Rivero/UESyndication/PIXSELL
1/8
26.09.2016.
u 11:27

Modrića u posljednje vrijeme hvale svi, od španjolskih i engleskih medija do raznih stručnjaka i protivničkih igrača.

Luka Modrić u utakmici s Las Palmasom vratio se u kadar madridskog Reala nakon što ga je Zidane ostavio da se odmara protiv Villarreala. Iako je Luka opet odigrao dobru utakmicu, njegova momčad drugi put zaredom je remizirala, ovoga puta bilo je 2:2.

A nakon susreta, do kapetana hrvatske nogometne reprezentacije došao je Quique Setien, trener Las Palmasa, i nešto mu šapnuo na uho. Španjolske novinare to je zaintrigiralo pa su nazvali Setiena koji je za Marcu otkrio što je govorio Luki.

"Ti si fenomen. Luka, sretan sam što sam te mogao gledati, jako sam uživao u tome", šapnuo je Modriću trener, što je hrvatskom veznjaku bilo potpuno neočekivano pa ga je jako razveselilo.

Trener Las Palmasa tu se nije zaustavio, dodatno je nahvalio malenog čarobnjaka.

– U šahu bi Modrić bio dama. On je svestrani igrač i ima kapacitet razumjeti različite varijante igre. Mene oduševljava. Kontrolira sredinu terena, vodi sve situacije i kreće se poput dame u šahu.

Modrića u posljednje vrijeme hvale svi, od španjolskih i engleskih medija do raznih stručnjaka i protivničkih igrača. Nahvalio ga je kapetan Espanyola, Iniesta je rekao da mu se divi, a legendarni Paul Scholes tvrdi da bi upravo Modrić bio spas za Mourinhov United. Luka je zaista postao svjetska marka.

Komentara 47

RO
rokoxy1
11:35 26.09.2016.

Lukaje odigro dobro,Luka je dobar , mora ga Zidan nekad odmarati da se regenerira.

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
11:56 26.09.2016.

He, he ....ima muh da poludi od muke nakon ovog teksta

AN
Android
12:01 26.09.2016.

Samo vi patite!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije