Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRVATSKI VEZNJAK

Trener Intera nakon Brozovićeve gluposti: Doveo nas je u neugodnu situaciju

Marcelo Brozović
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
21.10.2016.
u 08:36

- Brozović nas je doveo u neugodnu situaciju isključenjem, no borili smo se, oduševljen sam reakcijom igrača, jer nisu popustili do kraja - rekao je trener Intera Frank de Boer

Marcelo Brozović napokon se vratio u prvu momčad Intera nakon što je tjednim izbijao zbog sukoba s trenerom, ali je odmah napravio glupost u utakmici protiv Southamptona (1:0) u Europskoj ligi. 

Naime, zaigrao je od prve minute, a u razdoblju od 59. do 77. minute dobio je dva žuta kartona. Njegovo isključenje otežalo je zadatak Interu koji se morao braniti, ali je srećom po hrvatskog reprezentativca uspio zadržati prednost i odnijeti tri boda. Ivan Perišić utakmicu je započeo na klupi, a u igru je ušao u 86.

- Brozović nas je doveo u neugodnu situaciju isključenjem, no borili smo se, oduševljen sam reakcijom igrača, jer nisu popustili do kraja - rekao je trener Intera Frank de Boer i dodao:

- Večeras smo pokazali napredak, no moramo se manje bojati. O tome sam pričao i igračima na poluvremenu. Nakon toga smo zaigrali bolje i napravili rezultat.

>> Kalinić zabio dva gola, Brozović se napokon vratio u momčad pa napravio veliku glupost!

Komentara 2

DU
Deleted user
10:10 21.10.2016.

Do isključenja Brozović im je bio ponajbolji igrač. Oni Medel i Gnoukouri iz sredine se apsolutno nisu vidjeli na terenu. A englezi su zaslužili makar bod.

LU
lukateli1
13:08 21.10.2016.

Brozovic je za sve njih profesor!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije