Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pokrenuo revoluciju

Trener Intera i medji hvale Kovačića: Nevjerojatno raste!

Mateo Kovačić
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
15.09.2014.
u 17:00

– Kovačić je sjajan igrač koji je tek sad počeo raditi obrambenoj fazi, a to će mu odlično doći u karijeri. On sad odlično napada, brani se, radi pritisak...

Mateo Kovačić odigrao je u nedjelju fantastičnu utakmicu u pobjedi Intera i Sassuola 7:0. Hrvatski reprezentativac zabio je gol, svoj prvi u Serie A, asistirao Icardiju za pogodak i pokrenuo mnogo akcija. Talijanski mediji puni su hvale za njega, na početku sezone igra u odličnoj formi i pokazuje talent zbog kojeg su ga i doveli u Milano.

Talijanske novine i portali složni su da će Inter ove sezone na krilima mladih igrača igrati bolje nego prošle, a Kovačića smatraju ključnim u "Interovoj nogometnoj revoluciji". A da ne ostane sve samo na pohvalama medija, hvalospjeve je sipao i onaj najbitniji – trener Walter Mazzarri.

– Kovačić je sjajan igrač koji je tek sad počeo raditi obrambenoj fazi, a to će mu odlično doći u karijeri. On sad odlično napada, brani se, radi pritisak... On razumije nogomet, osobito razumije nogomet koji se igra u Italiji, rekao je Mazzari pa nastavio s pohvalama.

Foto: Reuters (Ilustracija)

- Danas smo do vodstva došli nakon što se on vratio i oduzeo jednu loptu te odmah pokrenuo akciju. Dečko je odličan i nevjerojatno raste. I Medel je bio odličan danas, a smatram da ti mladi igrači mogu nositi Inter i u utakmicama protiv velikih momčadi, zaključio je Mazzari.

Kovačić je obilježio početak sezone odličnim igrama, a osim ove jučerašnje, najbolja mu je bila utakmica protiv Stjarnana u kvalifikacijama za Europsku ligu kada je postigao tri pogotka.

>>Kovačić zabio svoj prvi pogodak u prvenstvu, a Vrsaljko se ozlijedio

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije