Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Joan Carrillo

Trener Hajduka nakon četiri komada: Želim da igramo još bolje

Hajduk - Istra
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL
1/7
24.02.2017.
u 23:02

- Osvojili smo tri boda, to je najvažnije. Bez obzira na igru, mi smo postigli četiri gola. Želim da igramo još bolje. to je ono što me zanima - kazao je Carrillo.

Zastao je, bez velikog slavlja, tek se prekrižio, pogledao u nebo... Dugo će Nikola Vlašić, najveći Hajdukov dragulj, rekorder u gotovo svim debitantskim kategorijama, pamtiti utakmicu s Istrom 1961. odnosno 14. minuti dvoboja u kojem su "bijeli" s 4:0 (2:0) slavili protiv Puljana. Vlašić je zabio krasan gol, prekinuo nevjerojatan niz bez pogotka u službenim utakmicama, koji je trajao od 27. rujna 2015. godine kada je zatresao mrežu Splita. Vlašićev posto trajao je 516 dana, teško je to Hajdukova zvijezda proživljavala. 

Dani su prolazili, hvatala ga je i nervoza, ali sada su sve priče iza njega. Ali, za Vlašića je važnije od postignutog gola činjenica da je bio najbolji igrač na utakmici, da je tražio igru, pokazao dio onog svog arsenala. 

Hajduk je otvorio utakmicu vodstvom u 4. minuti. Bila je to nevjerojatna pogreška, glupost Istrinog vratara Ivice Ivušića. Dobio je loptu, koju je mogao ispucati, ali je neočekivano krenuo u dribling uz gol-aut liniju. Erceg mu je loptu s lakoćom oduzeo, doveo Hajduk u vodstvo od 1:0. Ivušićeva greška bit će hit na društvenim mrežama, takvi potezi su rijetkost...

- Što reći pametno nakon 4:0, to je velika rezultat, ali nikako se ne mogu oteti dojmu da smo odigrali pristojnu utakmicu. Međutim, sve to pada u vodu kad se pogleda rezultat. Glup i nesmotren gol na početku usmjerio je utakmicu - kazao je Istrin trener Marijo Tot

Odlično je trener gostiju ocijenio utakmicu, Istra je čak u polju djelovala i solidno, ali što joj vrijedi kad se kući vraća s četiri gola u mreži. Pitanje pobjednika praktički je bilo riješeno u prvih petnaest minuta. A u završnici su "bijeli" samo potvrdili pobjedu golovima Saida i Futacsa. Posebno je bio lijep gol Saida, bio je to topovski udarac, koji je odsjeo u desnim rašljama Ivušićevih vratiju. Joan Carrillo je na kraju bio zadovoljan bodovima, to mu je najvažnije nakon što je na startu drugog dijela sezone neočekivano posrnuo u utakmici protiv Splita. 

- Osvojili smo tri boda, to je najvažnije. Bez obzira na igru, mi smo postigli četiri gola. Želim da igramo još bolje. to je ono što me zanima - kazao je Carrillo. 

U svom stilu pričao je o tri boda, o tome kako uvijek momčad priprema za pobjedu... Svjestan je Hajdukov trener da mu sada slijede pravi ispiti, najprije gostovanje u Osijeku, pa u Poljud stiže Rijeka.

- Sada se okrećemo Osijeku, već na večeri nakon utakmice počeli smo se pripremati za tu utakmicu. Pripremamo se za pobjedu - zaključio je Carrillo.

>> Hajduk natrpao mrežu Istre, Said zabio golčinu

Komentara 2

HR
Hrabraja
23:54 24.02.2017.

Pa igrali ste katastrofa, jedva gledljivo

Avatar Izvorni Pravi Hrvat
Izvorni Pravi Hrvat
09:58 25.02.2017.

Hajduk je sjajan i sve više izkazuje veliku domonanciju u borbi za treče mjesto u HNL-u.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije