Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Igor Tudor

Trener Dnipra je demagog, a Milevskij ima tri tjedna da se dovede u formu

igor tudor
Ivo Čagalj/PIXSELL
27.08.2014.
u 21:24

"Vjerujem u naš prolaz. I dalje mislim da Dnipro ima bolje igrače od Hajduka, ali nogomet je lijep i zanimljiv upravo zbog toga što to nužno ne znači i uspjeh"

Artem Milevskij neće igrati protiv Dnipra, a nije u konkurenciji i za utakmicu s Dinamom. To je uoči utakmice s Dniprom obznanio trener Hajduka Igor Tudor, piše Goal.com

"Artem i ja obavili smo razgovor, neće biti u konkurenciji za ove dvije utakmice zbog njegove fizičke spreme. Ima tri tjedna da obavi mini pripreme, pa ćemo vidjeti u kakvom je stanju, može li pomoći", kaže Tudor.

Trener bijelih vjeruje u prolaz. O taktici nije ništa želio govoriti.

"Vjerujem u naš prolaz. I dalje mislim da Dnipro ima bolje igrače od Hajduka, ali nogomet je lijep i zanimljiv upravo zbog toga što to nužno ne znači i uspjeh. U prvoj utakmici nismo prikazali našu top igru, imamo još prostora, a vjeru u prolaz daje mi i pun stadion", kaže Tudor.

Bocnuo je Dnjiprova trenera Mirona Markeviča, koji je kazao da njemu nije prioritet Europska liga, već prvenstvo Ukrajine.

"To je smiješno, pila naopako, čista psihologija i demagogija. Ima momčad koja vrijedi dvadeset puta više od nas i dođe ovdje i kaže da ga zanima prvenstvo", rekao je Tudor.

>>'Ispadanje od Hajduka ne bi bio neuspjeh, a znamo kakva nas atmosfera čeka'

Komentara 3

LI
list68
08:57 28.08.2014.

Tudor nije želio govoriti o "taktici". Taktike nema, sve se nade polažu na "euforiju". Inače nisam pobornik taktike, jedina taktika je "ofenzivno", no Hajduk niti ima igrače koji to mogu igrati, a i kad pokušaju ne mogu izdržati ni 70, minuta, jer nisu ni fizički ni psihički spremni, kao uostalom i igrači svih naših klubova.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije