Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Plavi otputovali

Trener Dinama brutalno iskreno objasnio zašto je prekrižio klupsku zvijezdu!

Dinamo otputova na pripreme u Tursku, zračna luka
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/11
21.01.2017.
u 12:13

- Idemo na drugi dio priprema, odigrat ćemo pet pripremnih utakmica. Ono što imamo u planu moramo odraditi što bolje.

Nogometaši Dinama otputovali su jutros u Tursku na drugi dio priprema uoči nastavka prvenstva. Modri će brusiti formu za proljetni dio HNL-a u kojem će pokušati dostići vodeću Rijeku. Trener Ivajlo Petev uvjeren je da će uigrati momčad koja će se do kraja boriti za titulu.

- Idemo na drugi dio priprema, odigrat ćemo pet pripremnih utakmica. Ono što imamo u planu moramo odraditi što bolje. Prvim dijelom priprema sam vrlo zadovoljan te se nadam da će drugi dio biti još bolji, kazao je Petev.

S momčadi je otputovao i Sammir koji je sinoć stigao u Zagreb te u zračnoj luci potpisao ugovor.

- Sammir i naši reprezentativci koji su bili u Kini trenirat će po individualnom programu rada nekoliko dana jer nisu odradili s ostatkom momčadi prvi dio priprema. 

Trener Dinamo bio je brutalno iskren kada je govorio o razlozima zbog kojih Juniora Fernandesa, do dolaska Sammira najplaćenijeg igrača, nije poveo na pripreme.

- Goncalo također neće ići s nama jer po mom mišljenju još nije spreman za rad s loptom te će trenirati u drugoj momčadi. Glede Fernandesa, otkad sam došao u klub, nije pokazao mnogo, gotovo ništa. Mene ne zanimaju prošle zasluge u momčadi, u nogometu nema prošlost, već samo danas i sutra. 

Soudani će se momčadi priključiti nakon završetka Afričkog Kupa nacija, a na put u Tursku otišli su: Livaković, Zagorac, Mikulić, Stojanović, Matel, Sigali, Benković, Lešković, Schildenfeld, Perić, Pivarić, Sosa, Antolić, Moro, Ćorić, Gojak, Fiolić, Knežević, Machado, Sammir, Pavičić, Olmo, Karimi, Henriquez, Hodžić, Šitum.

Komentara 10

KI
KileAgram
13:03 21.01.2017.

Ma napokon!!I onog Machada zajedno s njim.

MA
magnum2013
16:25 21.01.2017.

Konačno da se netko odvažio i stao na kraj nezalaganju i bezvoljnosti Fernandeza. Već je bilo očajno gledati njegove gestikulacije i šetkaranje po terenu. Naravno ni Mashado nije bolji od njega. Dvojica Dinamovih igraća koji su najslabiji na terenu. Čoriću bi također trebalo ukazati da se samo poštenim radom i zalaganjem na terenu može zaraditi plaća, ali i me. Kad uzmemo u obzir koliko zarađuju ovi igraći nijedan od "novinara" nije se zapitao zašto je to tako.To im odgovara jer su to najslabije karike u klubu. Njima je sad važno koliko će Samir zarađivati. Samir je taj koji će vjerojatno poboljšati igru Dinama a to "novinarima" ne odgovara. Oni trebaju slabi Dinamo. Kupi li Dinamo još nekog igraća, a sigurno je da hoće, jal će biti još veći.

AH
Ahilej
12:21 21.01.2017.

Bugari junaci! Bravo Ivajlo majstore taj Fernandes je teški škart i treba ga potjerat iz kluba što prije, a pogotovo kad se uzme u obzir plaća koju dobiva

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije