Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
USPJEŠNI I DOMINANTNI

Dinamova druga momčad izborila plasman u Drugu HNL!

Dani Olmo
Goran Stanzl/PIXSELL
30.05.2015.
u 19:34

U pretposljednjem susretu pobijedili su Samobor 4:0 i pobijedili Rijeci na šest bodova

Nogometaši Dinama 2 osigurali su prvenstveni naslov u 3. HNL Zapad, te plasman u Drugu HNL, piše Goal.com. Igrači Sretena Ćuka danas su u dvoboju 29. kola slavili (4:0) kod Samobora, time pobjegli Rijeci kolo prije kraja na nedostižnih šest bodova prednosti.

Dinamo je u vodstvo stigao u 52. minuti. Dani Olmo u pravom je slalomu nanizao nekoliko domaćih igrača, a onda nepropisno zaustavljen na 18 metara od vrata Samobora. A iz slobodnog udarca neobranjivo je gađao Ivan Fiolić.

No, konačnu potvrdu plasmana u Drugu HNL, mlade nade Dinama osigurale u 64. minuti. Opet je na sceni bio tandem Fiolić - Olmo, samo su ova dva mladića ovoga puta zamijenila uloge. Fiolić je probio lijevi bok i zavrnuo u sredinu, a Olmo loptu skrenuo u mrežu.

Ni to nije bilo sve, Dinamo je do trećeg pogotka stigao preko Badare Badjija u 70. minuti. Senegalski napadač snažno je tukao sa desetak metara, te "probio" domaćeg vratara Kakšu. Dinamo je do kraja utakmice dizao ritam igre, dok domaći igrači više nisu imali snage.

Ivan Fiolić u 76. minuti još se jednom upisao u listu strijelaca. Badji je ubacio loptu s desnoga krila, a Fiolić ju dočekao na volej sa desetak metara "proparavši" suprotnu malu mrežu.

>> Ovo je osam dragulja zbog kojih Dinamo ne mora strahovati za budućnost

Komentara 13

MA
Mars...+
20:58 30.05.2015.

Dinamova struka i upravni odbor rade odlicno . Cestitke mladicima na ulasku u drugu ligu.

PA
pappmisi
20:50 30.05.2015.

Deset godina uzastopno PRVACI, "pa ljudi jeli to moguce". HVALA gos. Mamicu.

KU
kublajkhan
19:52 30.05.2015.

Ajmooo Dinamooooo!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije