Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sedam uhićenih

Traže se oštre kazne za Bilićev klub: 'Nitko ne želi povratak u mračno doba huliganizma'

West Ham - Chelsea, neredi
Foto: Reuters/PIXSELL
1/12
27.10.2016.
u 18:37

Neredi u Londonu izazvali su lavinu prosvjeda kod političara koji traže oštre kazne za izgrednike, ali za West Ham.

Sedam osoba uhićeno je nakon nereda na utakmici Liga kupa između West Ham Uniteda i Chelsea (2-1), priopćila je londonska policija.

Izgredi su započeli na tribinama na samom kraju utakmice kada su se sukobili navijači bacajući stolice, kovanice i boce. Srećom, na stadionu koji se nekad zvao Olimpijski bile su znatne policijske snage zbog učestalih izgreda navijača otkad je West Ham prešao na taj stadion.

Neredi u Londonu izazvali su lavinu prosvjeda kod političara koji traže oštre kazne za izgrednike, ali i za West Ham.

"Nitko ne želi povratak u mračno doba huliganizma otprije 40 godina. Svi izgrednici trebali bi biti kažnjeni doživotnom zabranom odlaska na utakmice, a West Ham s domaćim utakmicama bez tgledatelja", kazala je britanska ministrica sporta Tracey Crouch.

Komentara 3

LJ
LJU39
21:28 27.10.2016.

ovi pokusavaju uvest kazaliste..plati kartu i cuti..a igraci pricaju tre bamo pomoc sa tribina..i ko je lud tu????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije