Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRANSFERI

Ovo su igrači koji traže nove klubove! Među njima su i Olić, Pranjić, Kelava, Kukoč...

Ivan Kelava
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/5
01.07.2016.
u 18:12

Mnogim nogometašima 1. srpnja istječe ugovor

Neki igrači su davno pronašli novi klub, poput Danija Alvesa koji je nakon osam godina i impresivna 23 trofeja napustio redove Barcelone i potpisao za Juventus. Uz Alvesa, osigurali su se i Joël Matip (Liverpool), Sofiane Feghouli (West Ham), Ever Banega i Caner Erkin (Inter), te André Carrillo (Benfica).

Najpoznatiji nogometaš bez ugovora trenutno je Zlatan Ibrahimović, sada već bivši reprezentativac Švedske. Nakon što ga se tjednima povezivalo s raznim klubovima, sinoć je konačno na društvenim mrežama objavio prelazak u Manchester United gdje ga čeka stari prijatelj Jose Mourinho.

Tražen je i Hatem Ben Arfa, asistent za 6 i strijelac čak 17 pogodaka Nice prošle sezone, jedan od najzaslužnijih igrača za povratak kluba u europska natjecanja. Zainteresiranih je mnogo, ali i sam igrač je izjavio kako za njega samo tri opcije dolaze u obzir - PSG, Lyon i najizglednija Sevilla.

Nizozemac Gregory van der Wiel napustio je PSG nakon 4 godine, a karijeru će po svemu sudeći nastaviti u Fenerbahçeu, iako se među zainteresiranima spominjao i Monaco.

I Crystal Palace je iskoristio priliku dovesti igrača besplatno, za njih će potpisati bivši kapetan Marseillea i rezervni golman reprezentacije Francuske -  Steve Mandanda. Momčad Alana Pardewa u utrci za pojačanje pobijedila je Chelsea i Everton.

Martín Cáceres traži klub nakon što se oprostio od Juventusa u kojem je proveo osam sezona, a zadnje tri će više ostati upamćen po ozljedama i prometnim nesrećama nego nastupima na terenu. Kao nove destinacije spominju se Roma, Inter i Napoli, a navodno postoji interes i Galatasaraya.

Od ostalih igrača ističu se Martin Harnik, Alvaro Arbeloa za kojega je najveći interes pokazao Milan i Roman Neustädter, koji je navodno putovao na pregovore s Fenerbahçeom za vrijeme terorističkog napada u Istanbulu. Slobodan je i hrvatski zet Kevin Kurányi, ali i velika nada Barcelonine La Masije Sandro Ramírez koji traži priliku za pokazati talent. Spominju se Tottenham i Newcastle.

Hrvatski igrači koji traže nove klubove su Ivo Iličević, Ivan Kelava, Tonći Kukoč, Danijel Pranjić, ali i Ivica Olić koji će uskoro navršiti 37 godina.

Lovro Medić kao slobodan igrač je potpisao za portugalsku Boavistu, a Filip Ozobić za azerbajdžansku Gabalu.

Komentara 9

ZD
Zdravkecmali
19:27 01.07.2016.

Evo rijesenja za lijevog beka u ajduka. Brzo ce se klaun uklopiti u cirkus.

ZD
Zdravkecmali
19:32 01.07.2016.

Najbolji lijevi bek je slobodan! Veze ga još jedino ugovor za 4 kafića. Ima 2 kave+cola svaki dan. Hehehe. Kako propadate svi zajedno. KONTRA MRAKU KONTRA SILI! Magarčići bijedni.

Avatar Darko zg
Darko zg
23:00 01.07.2016.

taj kukoć je smiješan on može igat u hajduku ili u nekom bugarskom klubu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije