Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STARIJI OD TRIDESET

Transfer Gabriela Batistute u Romu i dalje najskuplji svih vremena

'** FILE ** Roma\'s Gabriel Batistuta celebrates after scoring for his team during the Italian League soccer match between Roma and Parma at Rome\'s Olympic stadium, in this Sunday, June 17, 2001 file
Foto: 'GIUSEPPE CALZUOLA'
23.07.2014.
u 16:21

Kad igrač pređe trideset godina, zanimanje za njega splasne, a samim time i cijena drastično padne. No ne uvijek...

Prelazak Jeremyja Mathieua iz Valencije u Barcelonu za dvadeset milijuna eura izazvao je dosta čuđenja jer riječ je o beku koji je proslavio trideseti rođendan, a platiti toliku svotu za igrača u godinama uistinu nije čest slučaj.

A da nije čest, pokazuje podatak da je Rominih 32,5 milijuna eura za Gabriela Batistutu 2000. godine i dalje najskuplji transfer za igrača iznad trideset godina. Goal.com donosi deset najskupljih svih vremena, a više pročitajte OVDJE.

>> Batistuta sjajnim golom podsjetio na najbolje dane

Komentara 2

Avatar EU_afrodita
EU_afrodita
17:12 23.07.2014.

lip je ko sunce..nećemo nikad zaboraviti što je Batigol dao Fiorentini

KR
krusty
18:32 23.07.2014.

"Transfer Gabriela Batistute u Romu i dalje najskuplji svih vremena"!?!?!? Smece od novina...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije