Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Engleska loiga

Tottenham i Liverpool remizirali, Lovrenu 90 minuta

Dejan Lovren
DPA/PIXSELL
27.08.2016.
u 16:04

Povratnik u hrvatsku reprezentaciju Dejan Lovren odigrao je cijeli susret za 'Redse', a u 63. minuti je dobio žuti karton.

U prvom susretu 3. kola engleskog nogometnog prvenstva Tottenham i Liverpool su odigrali 1-1. Gosti su poveli u 43. minuti golom Jamesa Milnera iz jedanaesterca, a izjednačio je Danny Rose u 72. minuti.

Povratnik u hrvatsku reprezentaciju Dejan Lovren odigrao je cijeli susret za 'Redse', a u 63. minuti je dobio žuti karton. 

Tottenham nakon tri kola ima pet, a Liverpool četiri boda.

U subotu je na rasporedu još sedam utakmica, a sastaju se Chelsea - Burnley, Crystal Palace - Bournemouth, Everton - Stoke City, Leicester City - Swansea City, Southampton - Sunderland, Watford - Arsenal i Hull City - Manchester United, dok su u nedjelju na rasporedu dvije utakmice West Bromwich Albion - Middlesbrough, te Manchester City - West Ham United.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije