Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Remi u Puli

Tot nakon velikog propusta Kekove momčadi: Nema brige, Rijeka sigurno osvaja naslov!

Istra - Rijeka
Foto: Dusko Marušić/PIXSELL
1/6
22.04.2017.
u 22:19

Nažalost, izgubili smo dva boda. Iako smo po šansama i svemu dominirali i bili bliže pobjedi, ali nogomet je takav da te kazni za neiskorištene šanse. Zapucali smo previše prilika - istaknuo je Rijekin trener Matjaž Kek

Rijeka nije uspjela pobijediti Istru i već sada, sedam kola prije kraja prvenstva, napraviti veliki korak prema naslovu prvaka. U 29. kolu Prve HNL utakmica u Puli završila je neodlučeno 1:1.

- Nažalost, izgubili smo dva boda. Iako smo po šansama i svemu dominirali i bili bliže pobjedi, ali nogomet je takav da te kazni za neiskorištene šanse. Zapucali smo previše prilika - istaknuo je Rijekin trener Matjaž Kek te dodao:

- Nemamo puno vremena biti nezadovoljni jer čeka nas za tri dana nova utakmica.

U utorak i srijedu igraju se utakmice 30. kola Prve HNL. U utorak Rijeka kod kuće igra protiv Osijeka, a Dinamo gostuje kod Slavena u Koprivnici.

- Jako sam zadovoljan što smo otkinuli dva boda Rijeci, borili smo se za sebe pošteno i korektno. Rijeka je veći dio utakmice bila mnogo bolja, a jedino smo im borbenošću mogli uzeti bod. No, nema brige, Rijeka je najbolja momčad u Hrvatskoj i sigurno neće imati problema osvojiti naslov, obraniti prednost - rekao je Istrin trener Marijo Tot.

>>Desant na Pulu: Armada na utakmicu stigla na originalan način, putovanje trajalo šest sati

>>Sram me gledati Dinamo s ovakvim pristupom, ispričavam se navijačima

Komentara 3

Avatar mlijeko
mlijeko
22:29 22.04.2017.

Sudac opet Vešoviću nije dao žuti karton u 89 minuti nakon što je pogrešno izveo aut i poslao je sudca u m... tako glasno da se čulo na TV. Čak se i komentator neugodno iznenadio iako je komentirao utakmicu tako navijački za Rijeku da to nije bilo za slušati. I Mišić je konačno, nakon što mu je Rijekin sudac Jović progledao dva žuta morao dati žuti. Žuti je zaslužio i Gorgon kod igranja rukom kod penala, ali kako bi mu to bio treći žuti ništa. Slijedi pritužba onome Bekiću da vidimo što će reći...

DU
Deleted user
08:45 23.04.2017.

Prolilo se mlijeko, a Lokodinamo jos vise zaostaje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije