Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Usporedba napadača

Torres zabija najčešće u Atleticu, Griezmann najviše, ali Mandžo je prvi izbor

Mario Mandžukić
Foto: REUTERS/Juan Medina
29.01.2015.
u 14:48

Mario Mandžukić od Torresova je dolaska češće na klupi nego u igri, ali sad nakon što je Atletico ispao iz kupa, hrvatski reprezentativac vratit će se u prvi sastav.

U trojcu Torres, Mandžukić, Griezmann, hrvatski reprezentativac nije najbolji strijelac i potrebno mu je najviše minuta na terenu za gol u španjolskom prvenstvu i kupu, no barem zasad ne mora brinuti - Torres nije došao kako bi ga izbacio iz udarne momčadi nego odmorio u kup utakmicama, koje nisu toliko važne Simeoneu, piše Goal.com.

Antoine Griezmann u zastrašujućoj je formi i najbolji je klupski strijelac, osjeća to i Diego Simeone koji ga u posljednje vrijeme ne vadi iz igre. Zabio je deset golova dosad, a za gol u Španjolskoj potrebno mu je 125 minuta.

Mario Mandžukić od Torresova je dolaska češće na klupi nego u igri, ali sad nakon što je Atletico ispao iz kupa, hrvatski reprezentativac vratit će se u prvi sastav.

Statističku usporedbu trojice napadača i cijeli članak pročitajte OVDJE!

>>'Znao sam što Pep od mene traži, nisam se bojao Mandžukićeve sudbine!'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije