Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POTVRDIO CHELSEA

Torres će iduće dvije godine provesti u Milanu

Fernando Torres
Reuters (Ilustracija)
29.08.2014.
u 23:25

Milan je odlučio dovesti ga nakon što je ostao bez Marija Balotellija, dok su Joseu Mourinhu u napadu ostali Diego Costa i Dider Drogba.

Fernando Torres iduće će dvije sezone provesti na posudbi u Milanu. Crveno-crni i Chelsea su dogovorili posao, a sad je na Španjolcu da prođe liječnički pregled te dogovori uvjete.

Torres je 2011. iz Liverpoola kao veliko pojačanje došao u Chelsea za 60 milijuna eura. Do prelaska Di Marije u Manchester United to je bila najveća svota koju je jedan engleski klub platio za igrača.

No, nekada sjajni španjolski napadač dolaskom na Stamford Bridge je potonuo. Milan je odlučio dovesti ga nakon što je ostao bez Marija Balotellija, dok su Joseu Mourinhu u napadu ostali Diego Costa i Dider Drogba.

- Ako Torres želi otići to je zato što želi novi život i novi klub - rekao je nedavno Mourinho koji će vjerojatno morati kupiti još jednog napadača.

Kagawa se vraća u Borussiju

Shinji Kagawa (25) napustio je 2012. redove Borussije iz Dortmunda i pridružio se Manchester Unitedu. Čini se da je na pomolu povratak Japanca u Dortmund budući da se našao na Van Gaalovoj listi otpisanih, a trener Klopp poznat je kao njegov veliki obožavatelj.

Nakon Dembe Ba momčad Slavena Bilića sprema se dovesti još jednog igrača iz Premiershipa. Riječ je o veznjaku Newcastlea Hatemu Ben Arfi (27).

>> Fernando Torres odlazi u Milan, Jose Mourinho na mukama

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije