Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svi na Apenine

Torino zagrizao za Interova Mislava Oršića, Lazio bi Brozovića

Marcelo Brozović (1)
Sanjin Strukić/Pixsell
17.02.2013.
u 09:29

Lazio je navodno ozbiljno zagrizao za igrača za kojeg se raspitivao i Liverpool - pišu Talijani

Italija bi, čini se, uskoro mogla postati obećana zemlja za naše nogometaše. Naime, kako piše talijanski portal Calciomercato, Torino je ozbiljno zagrizao za igrača zaprešićkog Intera Mislava Oršića (21). Torino je trenutačno 11. momčad u Seriji A. Nedavno je Inter odbio ponudu jednog ruskog prvoligaša, kao i ponudu iz Koreje. Osim Talijana, za njega se raspituju i Nijemci. A talijanski mediji bave se i dinamovcem Marcelom Brozovićem, i to kao potencijalnim pojačanjem Lazija. Opisuju ga kao modernog veznjaka čija cijena je još uvijek niska - dva milijuna eura. Lazio je navodno ozbiljno zagrizao za igrača za kojeg se raspitivao i Liverpool - pišu Talijani.

Komentara 1

OB
-obrisani-
22:09 18.02.2013.

A talijanski mediji bave se i dinamovcem Marcelom Brozovićem, i to kao potencijalnim pojačanjem Lazija. Opisuju ga kao modernog veznjaka čija cijena je još uvijek niska - dva milijuna eura >>>> Pa nije Mamic pao sa Marsa. Ne prodaje onn za tako nisku cijenu . Nije Dinamo Hajduk.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije