Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SERIE A

Torino u Milanu napravio veliku stvar - pobijedili su nakon 21 godine čekanja!

Torino
Reuters/PIXSELL
25.01.2015.
u 16:54

Inter je kroz cijelu utakmicu imao veći posjed lopte, ali su se sva njihova dodavanja, kombinacije i proigravanja događali predaleko od Torinovog gola. Na kraju, doslovno, ih je dotukao Moretti za konačnih 1:0

Torino je u Milanu s 1:0 slavio protiv Intera, a tri je boda svojoj momčadi u posljednjim sekundama utakmice osigurao Moretti. To je sjajan rezultat jer posljednji put Torino je slavio protiv milanske momčadi davne 1994. godine. Bilo je tad 2:0.

Iako je domaća momčad dominirala tijekom cijele utakmice, nadmoćni posjed lopte nije im donio i pogodak. Gosti su sjajnom obranom uspjeli zaustaviti nerazzurre na dvadesetak metara od gola. Dalje su se igrači Intera teško probijali. U prvih desetak minuta u Milanu nismo mogli vidjeti mnogo od igre. Inter je preuzimao blagu inicijativu, ali nisu uspjeli uputiti niti jedan udarac. Mateo Kovačić je u desetoj minuti pokušao zaprijetiti udarcem iz daljine, ali mu je udarac blokiran. Minutu kasnije je pokušao i Guarin, ali mu udarac nije bio precizan.

>> Statistike, ocjene igrača i prvenstvenu ljestvicu pogledajte na Goal.com

Prvi oziljniji pokušaj na utakmici imao je Podolski u 13. minuti. Ispratio je dodavanje suigrača, iz prve je uputio niski udarac prema lijevoj vratnici, ali je vratar Torina obranio. D'Ambrosio je u 21. minuti odigrao dobro dodavanje s Palaciom, potom je poslao brzu loptu u kazneni prostor gdje se nalazio Mateo Kovačić. Mladi hrvatski nogometaš ipak nije uspio zahvatiti loptu, bila mu je prebrza.

Odličan je prodor napravio Kovačić u 31. minuti, za sobom je ostavio Farneruda, lijepo je uposlio Palacija u kaznenom prostoru ali se on nije najbolje snašao. U nastavku je akcije hrvatski nogometaš pokušao zaprijetiti udarcem s ruba šesnaesterca, ali bezuspješno. Pet minuta prije odlaska na odmor Icardi je pucao glavom, ali je lopta prošla tik uz lijevu vratnicu.

Mancini je morao napraviti prisilnu izmjenu igrača u 44. minuti igre jer se ozlijedio Marco Andreolli. Na terenu ga je zamijenio Andrea Ranocchia. Inter je i u nastavku utakmice nastavio sa sporom igro. Nedostajalo je domaćim igračima brzih okomitih lopti i brzih proigravanja. S ovakvom igrom nisu uspijevali ozbiljnije zaprijetiti domaćim igračima koji su sve svoje snage uložili u obranu vlastitog gola.

Još je jednoga igrača Mancini morao izvaditi zbog ozljede. U 56. minuti je van morao D'Ambrosio,  a u igru je ušao Shaqiri. Minutu kasnije Torino je imao lijepu priliku. Nakon kornera glavom je pokušao pucati Martinez, ali je njegov udarac prošao pokraj desne vratnice.

Inter je kroz cijelu utakmicu imao veći posjed lopte, ali su se sva njihova dodavanja, kombinacije i proigravanja događali predaleko od Torinovog gola.

REZULTATI:

Hellas Verona - Atalanta 1:0
Inter - Torino 0:1
Juventus - Chievo Verona 2:0
Parma - Cesena 1:2
Sampdoria - Palermo 1:1
Fiorentina - Roma (kasnije)

>> 'Kovačić je jako kreativan, volio bih ga vidjeti u Juventusu'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije