Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poruka na utakmici

Torcida Slovencima: Ne damo ni pedlja hrvatskog teritorija!

Torcida
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL
24.07.2015.
u 17:51

– Naježio sam se na ovo ozračje. To je ponijelo dečke. Na trenutke smo išli i bezglavo. No, ova pobjeda potvrda je rada – rekao je Hajdukov trener Damir Burić

Torcida je jučer zaista bila 12. igrač Hajduka protiv slovenskog Kopra pa su s lakoćom pobijedili 4:1 i plasirali se u treće pretkolo Europske lige gdje ih sada čeka susret protiv norveškog Strømsgodseta.

Na stadionu je bilo 22.650 gledatelja koji su cijelo vrijeme bodrili Hajduk, a nitko nije ostao ravnodušan zbog te atmosfere.

– Naježio sam se na ovo ozračje. To je ponijelo dečke. Na trenutke smo išli i bezglavo. No, ova pobjeda potvrda je rada – rekao je Hajdukov trener Damir Burić, a na atmosferu se osvrnuo i gostujući trener Rodolfo Vanoli.

– Znali smo da neće biti lako igrati pred ovako sjajnim ozračjem. Ovakvo ozračje mogu stvoriti samo u Napulju i Rimu. 

A Torcida se u jednom trenutku osvrnula i na najnoviju aferu vezanu uz Piranski zaljev. Naime, Večernji list ekskluzivno je otkrio transkripte razgovora po kojima se može naslutiti da bi Slovenci mogli dobiti 2/3 zaljeva.

"Na kopnu, moru i zraku, ni pedlja hrvatskog teritorija", poručila je Torcida transparentom, a tijekom utakmice nekoliko se puta pjevala "Moja domovina".

>>Burić: Naježio sam se na atmosferu na Poljudu... Vanoli: Ovo ima samo u Napulju

>>Ne, gospodine Erjavec, ovo nije glupost

>>Sud: Čim Ljubljana da novog arbitra, nastavljamo kao da ništa nije bilo

Komentara 15

Avatar Domaće je bolje
Domaće je bolje
20:45 24.07.2015.

Ništa kontra Splita...

Avatar jutarnji listovi
jutarnji listovi
19:43 24.07.2015.

Svoje dajemo ,tuđe nećemo!!

NE
Nenadjebivi
18:49 24.07.2015.

Neće ga dati Torcida to je sigurno ali ima njih dosta među našim političarima koji hoće.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije