Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
otkazan derbi

Torcida priprema veliki doček igračima i vodstvu Hajduka!

torcida
Foto: Tino Jurić/Pixsell
22.11.2014.
u 17:00

Dođite svi i podržite ljude koji su rekli ne samovolji jednog čovjeka, poručuju navijači splitskog kluba.

Nakon što je otkazan derbi Dinama i Hajduka Torcida po dolasku u Split priprema veliki doček igračima i vodstvu splitskog kluba na Poljudu.

- Više informacija bit će objavljeno tijekom popodneva, a doček se očekuje u vremenu od 20 do 21 sat. Dođite svi i podržite ljude koji su rekli NE samovolji jednog čovjeka. U povijesti je Hajduk puno puta išao u kontru diktatorima, a danas su ispisane nove stranice povijesti našeg kluba - stoji na Facebook stranici Torcide uz dodatak:

- Kad nepravda postane zakon, otpor postaje dužnost!

>>Hajduk odbio izaći na teren, utakmica je otkazana

>>Evo što je rekao delegat utakmice Lino Roše!

>>Ispričavamo se navijačima, dobit će povrat novca za ulaznice!

 
Ključne riječi

Komentara 100

Avatar cluesblues
cluesblues
17:13 22.11.2014.

puknuli su tovari - jednostavno vise nemreju podnjet da su vec cijelo desetljece jad i bijeda i da nema izlaza, da ih je vec debelo preskocila i rijeka a uskoro ce i neki drugi klubovi, a naravno da nece priznat da su si sami za to krivi, i sad ce slavit poraz ko pobjedu i glumatat nekakve borce "kontra sile i nepravde" - a mediji to jos prate…stvarno jadno da nemre bit jadnije...

MA
matildica
17:14 22.11.2014.

da da odmah jurim za split štoviše dat ču otkaz poslodavcu ako ajduk neče igrati neču ni ja raditi nakraju možda mi grad i grad ska sirotinja kod banaka garantira za moje minuse i promašene investisije moje minuse i promašene investisije

SI
simeeee
18:07 22.11.2014.

A da su ušli na stadion, bacali baklje i vriđali, onda bi ovi govorili, policija ne radi svoj posa, ovina nihe misto na tribini!!! I prije je bilo i vecih nepravdi protiv navijaca pa se nije ovako reagiralo, razlozi su negdi drugo!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije