Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 55
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NE ŽELE NA JUG

Torcida poručuje Mamiću: Idemo na istok, ne pristajemo na kompromis

poljud torcida
Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL
29.11.2013.
u 15:27

– Mamić je odluku donio, Mamić je odluku privremeno poništio. Sve ostalo je laž koju vam uredno serviraju cijelo ovo vrijeme – poručuju navijači Hajduka.

Zanimljiva se situacija dogodila uoči nedjeljnog derbija Dinama i Hajduka na Maksimiru. Zdravko Mamić poručio je da se njegovom odlukom ukidaju vaučeri za Torcidu uz objašnjenje da se zakoni Uefe i HNS-a koji te vaučere propisuju moraju poštovati (?). Nakon toga oglasili su se navijači Hajduka koji kažu da će oni biti na istoku iako će im Dinamo otvoriti jug Maksimira.

"Nakon što nas već danima i tjednima uvjeravaju kako su odredbe o "voucherima" i dolasku gostujućih navijača na tribine odluka Vlade RH i zakon koji moramo svi poštovati, danas su maske pale, a i slijepi su valjda progledali.

Mamić je odluku donio, Mamić je odluku privremeno poništio. Sve ostalo je laž koju vam uredno serviraju cijelo ovo vrijeme.

Obavještavamo sve navijače Hajduka da će pripadnici Torcide nastaviti kupovati karte za istok Maksimira. Ne pristajemo ni na kakve kompromise, sve dok se potpuno ne izbace neustavne i nezakonite odredbe o "voucherima" za sve utakmice Hrvatske nogometne lige.

Štoviše, KN Torcida već neko vrijeme priprema pokretanje postupka pred Ustavnim sudom Republike Hrvatske radi ocjene ustavnosti i zakonitosti nekoliko odluka HNS-a. Sljedeći tjedan ćemo poslati materijale Ustavnom sudu i pozvati sve navijače da naprave isto i da zatrpamo Ustavni sud materijalima koje neće moći ignorirati.

Močvaru hrvatskog nogometa isušit će snaga navijačkog pokreta", objavila je KN Torcida na Facebook-profilu.

>> Mamić: Pozivam sve građane da u nedjelju zaokruže 'za'!

Ključne riječi

Komentara 5

ČA
čarli123
15:40 29.11.2013.

Svaka čast nedajte se kupiti za jednu mamićevu ulaznicu., imajte svoje dostojanstvo i ponos, i budite ovaj puta pristojni i tolerantni ato vam neće biti problem jer i onako dinamo nema gledatelja.

GO
goga12
16:38 29.11.2013.

Neće biti nereda ,zato je i ukinuo vaučere da navijače smjesti na jug,da ih razdvoji,pa da tako podijeljenise vrijeđaju pa da može reći da je Hrvatska podijeljena,očekuje navijanje i vrijeđanje,a navijači su složniji nego ikad.

Avatar mohito
mohito
16:36 29.11.2013.

bbb je ionak vec dugo filijala torcide - sad su konacno javno pokazali da je rijec o jednoj te istoj grupi koje zajednicki koordinira politika ove u zagrebu preko onih andidinamovaca iz zzd-a koje zapravo vode zagrebacki dalmosi - cilj svega je srusiti dinamo jer ga se nemre srusit na terenu, jednostavno je predaleko odmakal financijski, organizacijski i na sve druge nacine i hajduk ga nemre drugacije dostic jos 20 godina - zato je i doslo do udruzivanja sa zagrebackim istomisljenicima koji su uzeli ime nekadasnje dinamove navijacke grupe bbb u stvarnosti koja vec dugo ne postoji….jedino ne znam kaj dela grad, zakaj se tim likovima ne oduzme prostor koji im grad daje na koristenje - imaju klub dalmatinaca u zagrebu, nek se tam okupljaju sa svojima...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije